Οι 7 κινήσεις για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου και να χάσεις βάρος

40 Posted by - October 27, 2020 - Motivation

Να σηκωθώ ή να αλλάξω πλευρά; Αυτό είναι το συνηθέστερο ερώτημα όταν βάζουμε το ξυπνητήρι νωρίς το πρωί, με στόχο να κάνουμε το κάτι παραπάνω, όπως την γυμναστική μας.
Το σώμα μας ποτέ δεν θα αλλάξει, αν δεν κάνουμε άσκηση τακτικά ή αν δεν βάλουμε λίγο το χεράκι μας. Οι μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα μας, όπως η προσθήκη άσκησης το πρωί, θα επιταχύνει το μεταβολισμό μας και θα μας βοηθήσει να χάσουμε βάρος.

1. Ξεκίνα την ημέρα σου με γυμναστική
Όταν ξεκινάς την ημέρα σου με άσκηση, επιταχύνεις τον μεταβολισμό σου, καις περισσότερες θερμίδες κατά την διάρκεια της ημέρας και κάνεις πιο υγιεινές επιλογές στην διατροφή σου.

2. Άσκηση υψηλής έντασης
Για να επιταχύνεις τον μεταβολισμό σου, δοκίμασε να κάνεις υψηλής έντασης προπόνηση με ολιγόλεπτα διαλλείματα. Θα κάψεις περισσότερες θερμίδες και θα αισθάνεσαι λιγότερο κουρασμένος. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσεις το μεταβολισμό σου το πρωί.

3. Μήλο
Ένα μήλο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα, ενώ βοηθά επίσης στον μεταβολισμό. Τα μήλα είναι πλούσια σε πηκτίνη, που είναι ένα μεγάλο μεταβολικό και προτείνεται πριν από την άσκηση. Θα έχεις περισσότερη ενέργεια και θα ισθάνεσαι λιγότερο πεινασμένος.
4. Κάτι πράσινο
Τι πιο θρεπτικό από μια μίξη φρούτων, λαχανικών, λιναρόσπορού και νερού καρύδας. Θα σε αναζωογονήσει και θα ενισχύσει τον μεταβολισμό σου μετά την άσκηση.

5. Θετική στάση
Δεν είναι τυχαίο ότι η ψυχολογία μας παίζει σημαντικό ρόλο στις διάθεση προς τις δραστηριότητες μας. Μια θετική διάθεση είναι ικανή, να επιταχύνει τον μεταβολισμό μας το πρωί. Όταν ξεκινήσεις την ημέρα σου με θετική στάση, θα έχεις την διάθεση να μπεις σε ρυθμό και να κάνεις όλα όσα επιθυμείς και με το αντίστοιχο αποτέλεσμα. Ξεκίνα τη μέρα σου με χαμόγελο, μείνε θετικός και πιστός στους στόχους σου.

 

No comments

Leave a reply