Χάσε βάρος τώρα! Τι πρέπει να κάνεις για να δεις αποτέλεσμα

3 Posted by - March 17, 2018 - Motivation

Μετράς και εσύ αντίστροφα για το καλοκαίρι; Η διάθεση έχει ήδη αλλάξει και η εικόνα για παιχνίδια στην παραλία έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο έντονη. Συγχρόνως, τα socialγεμίζουν με προτάσεις για νέα μαγιό και εμείς ενώ θέλουμε να επιλέξουμε το καλύτερο, μας ενδιαφέρει να έχουμε ένα ωραίο σώμα! Εσύ τι κάνεις γι αυτό; Αφιερώνεις έστω και λίγα λεπτά στην φροντίδα του σώματος σου;

Αν και το σώμα μας χρειάζεται φροντίδα όλο τον χρόνο για να παραμένουμε σε φόρμα, ποτέ δεν είναι αργά να μπούμε σε ρυθμό και να δώσουμε τη σημασία που του αξίζει. Άλλωστε, ο, τι κάνουμε, το κάνουμε για μας.

Αγάπησε τον εαυτό σου, λίγο περισσότερο και δώσε του αυτό που χρειάζεται. Την άσκηση. Δεν χρειάζεται να εξαντληθείς για να φτιάξεις το κορμί σου.

-Βγες έξω και αφιέρωσα λίγα λεπτά σε ένα αργό τρέξιμο

- Βάλε στο πρόγραμμα σου κάποιες ασκήσεις για όλο το σώμα που μπορείς να τις κάνεις. Πχ. Καθίσματα, κάμψεις, κοιλιακούς.

- Φρόντισε την διατροφή σου. Άσε την φαντασία σου να δουλέψει και χρησιμοποίησε τα φρούτα και τα λαχανικά για να φτιάξεις όμορφα και υγιεινά σνακ που να σε χορταίνουν ώστε να αποφεύγεις περιττές θερμίδες.

-Ξέχασε για λίγο τι μπορεί να τρώνε οι άλλοι γύρω σου. Δεν έχουμε όλοι τον ίδιο στόχο.

- Επέλεξε μια ημέρα της εβδομάδας για να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου γλυκό. Με αυτό τον τρόπο, θα κάνεις πραγματικά ξεχωριστή αυτή τη στιγμή και ίσως είσαι πιο συνεπής στο πρόγραμμα σου όλες τις υπόλοιπες ημέρες.

 

Αυτό που πρέπει να κρατήσεις είναι ότι αν βάλεις την άσκηση στην καθημερινότητα σου, θα ενισχύσεις το κυκλοφοριακό σύστημα, θα έχεις καλύτερη αιμάτωση και σε συνδυασμό με μια «καθαρή» διατροφή, θα καις θερμίδες, θα χάνεις βάρος, ενώ συγχρόνως θα διατηρήσεις ένα καλό μυϊκό ιστό.

Εβελίνα Νύκτα
Personal Trainer/ Fitness Editor/ Wellness Expert
evelinanykta@gmail.com

evel4

 


 

No comments

Leave a reply