Φτάνουμε πιο κοντά στον στόχο της απώλειας βάρους με τα 5 καλύτερα σνακ πρωτείνης

35 Posted by - September 21, 2018 - Nutrition

Δεν είναι εύκολη υπόθεση να προσπαθείς να διατηρήσεις το βάρος σου υπό έλεγχο ή να το μειώσεις, ωστόσο υπάρχουν έξυπνες επιλογές σνακ που μπορούν να βοηθήσουν τον μεταβολισμό σου, άρα να σε οδηγήσουν και στο αποτέλεσμα που θέλεις. Οι περισσότερες έρευνες δείχνουν ότι μια καλή διατροφή πρέπει να περιλαμβάνει πρωτεΐνη για να παραμείνουμε υγιείς και να επιτύχουμε απώλεια βάρους.
Η πρωτεΐνη βοηθά στον κορεσμό και είναι ζωτικής σημασίας για την αποκατάσταση των μυών μετά την προπόνηση. Δοκίμασε να προσθέσεις στο πρόγραμμα σου τα 5 πιο νόστιμα πρωτεϊνικά σνακ και νιώσε καλύτερα.

Smoothies
Είτε πρόκειται για ένα πράσινο smoothie ή οποιοδήποτε άλλο, είναι πάντα ένα καλό σνακ και καλή επιλογή για πρωινό. Τα περισσότερα πράσινα smoothies βοηθούν να αισθάνεσαι χορτάτη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, τα πράσινα smoothies βοηθούν στην επιτάχυνση του μεταβολισμού. Επέλεξε smoothie με σπανάκι και πρόσθεσε τα αγαπημένα σου φρούτα για να το κάνεις πιο νόστιμο.

Αυγά
Τα βραστά αυγά είναι πάντα στην πρώτη λίστα επιλογής για ένα γρήγορο γεύμα πρωτείνης. Είναι άφθονα σε πρωτεΐνες, ασβέστιο, βιταμίνη Ε, βιταμίνη D, και ισχυρά αντιοξειδωτικά. Ένα βραστό αυγό περιέχει μόνο 78 θερμίδες και 6,29 γραμμάρια πρωτεΐνης.

Cottage
Μια φέτα ψωμί σίκαλης ή ένα κρίσπις, συνοδευόμενο από τυρί cottage έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Πρόκειται για ένα υγιεινό σνακ που παρέχει ασβέστιο και βιταμίνη Β-12. Οι μελέτες δείχνουν ότι το ψωμί σίκαλης είναι ένα από τα καλύτερα ψωμιά για την απώλεια βάρους και το τυρί cottage μπορεί να βοηθήσει στην απώλειας βάρους, ακόμα κι αν δεν προωθεί την καύση του λίπους. Όταν αγοράζετε τυρί cottage, είναι καλύτερα να επιλέγετε την έκδοση χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά.

Ξηροί καρποί
Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι ξηροί καρποί είναι πιθανότερο να μας προσθέσουν βάρος. Αν και είναι εν μέρει αλήθεια, οι ξηροί καρποί ενδείκνυνται για όσους κάνουν δίαιτα, όταν καταναλώνονται με μέτρο. Μια χούφτα από τους αγαπημένους σας ξηρούς καρπούς είναι αρκετή καθώς ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας.

Γιαούρτι
Το γιαούρτι με φρούτα είναι μια επιλογή χαμηλή σε θερμίδες, πλούσια σε πρωτεΐνες, ασβέστιο, κάλιο, βιταμίνη D και πολλά άλλα σημαντικά θρεπτικά συστατικά. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη, δημιουργεί κορεσμό και κρατά μακριά την πείνα.

No comments

Leave a reply