Τα ιδανικά σνακ για να είσαι χορτάτη στην παραλία

3 Posted by - July 4, 2019 - Nutrition

Παίρνεις μόνο την πετσέτα σου στην παραλία; Μήπως ήρθε η ώρα να γεμίσεις την τσάντα σου με ό, τι χρειαστείς στην περίπτωση που πεινάσεις; Γιατί να παραγγείλεις ένα club σάντουιτς ή τοστ που συνοδεύεται από πατατάκια, αφού θα μπορούσες να ετοιμάσεις το ιδανικό σνακ για σένα.

Αν είσαι από αυτούς που τους ενδιαφέρει η διατροφή τους και τρως κάθε 3 ώρες προκειμένου να κρατάς τον μεταβολισμό σου σε καλό επίπεδο, τότε πρέπει να φροντίζεις να έχεις πάντα μαζί σου τα κατάλληλα σνακ. Δεν χρειάζεται να έχεις μπολ με φαγητό κατσαρόλας. Άλλωστε στην παραλία θέλεις να έχεις ελαφρύ στομάχι.

Ετοίμασε ένα απλό τοστ ή αραβική πίτα με γαλοπούλα και τυρί, ένα φρούτο (πχ. νεκταρίνι που τρώγεται και αποθηκεύεται εύκολα ή σταφύλι ή καρπούζι κομμένο σε μπολ) και ένα σακουλάκι με μια χούφτα ξηρούς καρπούς).

Με αυτόν τον τρόπο, όσες ώρες και να είσαι στην παραλία, θα έχεις την ευκαιρία να φας κάτι, αποφεύγοντας τα περιττά λιπαρά!

Την επόμενη φορά που θα είσαι στην παραλία, άπλωσε την πετσέτα σου και παρήγγειλε τον καφέ ή το smoothie σου! Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο!

 

No comments

Leave a reply