Οι 6 τρόποι για να κάψεις θερμίδες αυτό το καλοκαίρι

4 Posted by - June 20, 2014 - Sports

Εκμεταλλέψου την βόλτα σου στην παραλία, συνδυάζοντας, γυμναστική και διασκέδαση. Μια ξαπλώστρα, θα σου προσφέρει απλώς ένα όμορφο μαύρισμα. Από την άλλη, η θάλασσα και η άμμος, έχει να σου δώσει πολλά περισσότερα.

Beach volley
Με μια καλή παρέα φίλων, μια μπάλα και καλή διάθεση, το βόλεϊ στην άμμο αποδίδει. Το beach volley είναι πιο απαιτητικό από το κολύμπι λόγω της άμμου, ωστόσο, όταν ολοκληρώσεις τα σετ, θα έχεις γυμνάσει τα πόδια, τα χέρια, τους ώμους και την πλάτη σου.

Ρακέτες
All time classic! Οι ρακέτες είναι ένα σπορ διασκεδαστικό, που σου δίνει την ευκαιρία, να χάσεις αρκετές θερμίδες.
Ακόμα και αν δεν είσαι δεξιοτέχνης στην ρακέτα και οι φίλοι σου σε «κοροϊδεύουν», που δεν μπορείς, να κάνεις μια καλή «μπαλιά», είναι μια ευκαιρία να γυμναστείς, ακόμα και αν κυνηγάς ένα μπαλάκι. Άλλωστε, αν έχεις καλούς φίλους, με υπομονή, κάποια στιγμή θα τα καταφέρεις. Με την εξάσκηση, όλα γίνονται!

Joking
Ακόμα και οι δρομείς, τα βρίσκουν «σκούρα» τρέχοντας στην άμμο. Λόγω του ανώμαλου εδάφους, το joking στην παραλία έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Δοκίμασε το. Οι θερμίδες που θα κάψεις, είναι πολλές. Ακόμα και αν κουραστείς σε μερικά λεπτά, η θάλασσα είναι δίπλα για να σε ξεκουράσει.

Ποδοβόλεϊ
Ένα αντρικό σπορ που προέρχεται από την Βραζιλία και τα τελευταία χρόνια έχει βρει θέση σε πολλές οργανωμένες παραλίες στην Ελλάδα. Είναι κουραστικό αλλά πολύ διασκεδαστικό για τους λάτρες του ποδοσφαίρου, που το καλοκαίρι «εγκαταλείπουν» τα 5Χ5 γηπεδάκια της πόλης και τρέχουν στις παραλίες.

Κολύμπι
Εύκολο, ανέξοδο και αποδοτικό. Το κολύμπι είναι μια άσκηση που γυμνάζει όλο το κορμί. Αντί να χρησιμοποιήσεις το νερό, μόνο για να δροσιστείς, αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου, ώστε να γυμνάσεις όλο το σώμα σου. Διέσχισε το νερό σε χαμηλό ρυθμό και στην συνέχεια κολύμπα πιο έντονα. Όσο και να κουραστείς, η… πετσέτα σου είναι έξω και σε περιμένει.

Θαλάσσιο σκι
Για τους πιο τολμηρούς, που θεωρούν τις ρακέτες και το beach volley κάτι συνηθισμένο, υπάρχει το θαλάσσιο σκι. Άλλωστε, πλέον και κυρίως στα ελληνικά νησιά, υπάρχουν όλα τα θαλάσσια σπορ, τόσο για τους έμπειρους του είδους, όσο για αυτούς που θέλουν να γνωρίσουν το σπορ. Οι εκπαιδευτές είναι στις ακτές και σε περιμένουν, να ζήσεις την εμπειρία.

 

No comments

Leave a reply