Απόλαυσε το καλοκαίρι με Zumba®. Το κάνεις παντού!

2 Posted by - July 18, 2014 - Workout

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και όλοι ανυπομονούμε να έρθουν οι διακοπές μας. Η άσκηση όμως δεν σταματάει ποτέ, καθώς είναι τρόπος ζωής και την έχουμε ανάγκη ακόμα και την περίοδο που ξεκουραζόμαστε και χαλαρώνουμε!

Αν δεν θέλετε να βρεθείτε σε έναν κλειστό χώρο και να γυμναστείτε κάνοντας συνεχόμενες επαναλήψεις όπως στο γυμναστήριο, τότε υπάρχει ο πιο διασκεδαστικός τρόπος να γυμνάσετε το κορμί σας, να κάψετε θερμίδες και λίπος και να ιδρώσετε χωρίς πολύ προσπάθεια! Φυσικά αυτός ο τρόπος, είναι χορεύοντας! Ακολουθώντας το πρόγραμμα Zumba® Fitness μπορείς να γυμναστείς στην παραλία με την παρέα σου ακούγοντας τα hit του καλοκαιριού και χορεύοντας μέχρι τελικής πτώσης.

Πως θα το καταφέρεις αυτό:

1. Κάνε έρευνα

Ψάξε για να μάθεις που έχει διοργανωθεί κάποια ανοιχτή προπόνηση, ώστε να έχεις την ευκαιρία να γυμναστείς, ενώ παράλληλα θα απολαμβάνεις τη θάλασσα. Λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα μας zumba.com όπου εκεί βρίσκονται όλοι οι πιστοποιημένοι instructors, και μπορείς να βρεις τον πιο κοντινό για τα δικά σου δεδομένα προορισμό. Επίσης, μπορείς να αναζητήσεις τα πάντα για τα events που διοργανώνονται στο Official ZUMBA® Greek Network Community, Zumba® Greece, στο Facebook και να παρακολουθείς όλες τις εξελίξεις. Η ομάδα μου στο Facebook https://www.facebook.com/groups/116340675156808/ ZUMBA FITNESS WITH KATERINA KALFA θα σε καθοδηγήσει απόλυτα σε ένα πάρτι που θα σου μείνει αξέχαστο.

2. Κάλεσε την παρέα σου

Το πρόγραμμα μας εκτός από την διασκέδαση που σου προσφέρει μέσω της μουσικής και των λάτιν ακουσμάτων, σου δίνει τη δυνατότητα να γυμναστείς παρέα με τους φίλους σου. Ακολουθώντας τον δάσκαλο, μέχρι και εκείνος που δεν έχει παρακολουθήσει ξανά μάθημα, παρασύρεται και συμμετέχει, αφού οι κινήσεις είναι απλές και εύκολες να τις εκτελέσεις.

3. Aqua Zumba®

Το ιδανικό για το καλοκαίρι! Το Aqua Zumba® είναι ένα ακόμη πρόγραμμα που δημιούργησε η εταιρεία μας και πραγματοποιείται μέσα στο νερό. Είναι ιδανικό για εκείνους που θέλουν να κάνουν μια βουτιά, και να προσθέσουν στην ρουτίνα τους μια υψηλής ενέργειας υδρόβια άσκηση.
Το Aqua Zumba® συνδυάζει τη φιλοσοφία του Zumba® με αντοχή στο νερό, για ένα πάρτι στην πισίνα που δεν πρέπει να χάσετε!
Υπάρχει λιγότερη επίδραση στις αρθρώσεις σας κατά τη διάρκεια ενός Aqua Zumba® μαθήματος, ώστε να μπορείτε πραγματικά να χαλαρώσετε. Το νερό δημιουργεί φυσική αντίσταση, το οποίο σημαίνει ότι κάθε βήμα είναι πιο δύσκολο και βοηθά τους μύες σας να τονωθούν.

4. Επικοινώνησε με τον δάσκαλο ή την δασκάλα σου

Αν ενδιαφέρεσαι η ανοιχτή προπόνηση να πραγματοποιηθεί μόνο για σένα και την παρέα σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με τον instructor που διάλεξες και να διοργανώσετε ένα πάρτι στην παραλία που ο χορός και η γυμναστική θα πρωταγωνιστούν! Χρειάζεσαι μόνο την παρέα σου, το χαμόγελο σου και την τρελή ενέργεια σου! Για λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο μου, http://katerinakalfa.zumba.com/.

5. Ενώ βρίσκεσαι στο νησί…

Μπορεί στο νησί να μην υπάρχουν οργανωμένες ανοιχτές προπονήσεις και να θέλεις να γυμναστείς χορεύοντας. Διάλεξε την αγαπημένη σου μουσική, και ξεκίνα να χορεύεις στους ρυθμούς της. Μπορεί να μην γυμναστείς τόσο έντονα και δομημένα όπως θα γυμναζόσουν με την παρουσία του δασκάλου σου, αλλά σίγουρα χορεύοντας σε δικούς σου ρυθμούς και με τις δικές σου κινήσεις, θα διασκεδάσεις, θα ανεβάσεις τη διάθεση σου και θα προετοιμάζεσαι για τον γυρισμό που το Zumba® μάθημα σου , θα σε περιμένει για να ζήσεις και πάλι αυτές τις ξεχωριστές στιγμές.

Και μην ξεχνάτε!!! 1-2-3 Zuuuuuumba®!

Κατερίνα Κάλφα

Zumba Ιnstructor

http://katerinakalfa.zumba.com/

katerinakalfa@hotmail.com

10009276_10152355871078734_6691049110451923182_n

 

No comments

Leave a reply