Θα το κάψουμε το λίπος και χωρίς πρόγραμμα – Αφού αυτό θέλουμε!

47 Posted by - April 19, 2021 - Motivation, Workout

Για πόσο θα αναρωτιόμαστε για το τι πρέπει να κάνουμε, ώστε να χάσουμε το περιττό λίπος, χωρίς όμως να μπαίνουμε στη δράση; Γιατί πρακτικά, όσο βρισκόμαστε σε action όλο και κάτι θα καταφέρουμε. Πόσο μάλλον όταν αυτό το action γίνεται στοχευμένα.
Αν πάλι το στοχευμένο, δηλαδή αυτό που μπορεί να χρειάζεται να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, σου δημιουργεί «βάρος» παρά ευχαρίστηση, κάνε αυτό που για σένα είναι το ιδανικό.

Αερόμπικ: Απευθύνεται σε όλους, είναι ιδανικό για καύση λίπους και στην περίπτωση που το βάλεις στο πρόγραμμα σου συστηματικά, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τα περιττά κιλά. Με μόλις 30 λεπτά αερόμπικ κάθε μέρα, κόβοντας τα περιττά λίπη στην διατροφή, μπορείς να ονειρεύεσαι ένα όμορφο σώμα.

Διαλειμματική προπόνηση: Το νέο trend στην άσκηση. Απευθύνεται σε όσους δεν έχουν διάθεση να αφιερώνουν πολύ ώρα στο γυμναστήριο, παρά μόλις 20 λεπτά και χωρίς απαραίτητα να βρίσκονται σε γυμναστήριο. Όπου και να είσαι, μπορείς να κάνεις ασκήσεις μικρής διάρκειας, σε υψηλή ένταση, κάνοντας το αντίστοιχο διάλειμμα ανάμεσα στην κάθε μια.

Ασκήσεις με αντιστάσεις: Εντάξει, είναι αυτές που κυρίως βαριόμαστε γιατί πρέπει να μετράμε σετ και επαναλήψεις. Ωστόσο, μπορούν να μας βοηθήσουν στο να αυξήσουμε την μυϊκή μας μάζα και να κάψουμε ακόμα περισσότερο λίπος στις «προβληματικές» περιοχές. Θα μπορούσαμε λοιπόν, εάν θέλουμε να προσθέσουμε μια τέτοια προπόνηση, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.

Διατροφή: Αφού αποφασίσαμε ότι κάτι θα κάνουμε και χωρίς αυστηρό πρόγραμμα, ας προσέξουμε και τι τρώμε – χωρίς ιδιαίτερο πρόγραμμα-. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να μειώσουμε τις θερμίδες που καταναλώνουμε καθημερινά, την περιττή ζάχαρη και να αυξήσουμε λίγο την πρωτεΐνη. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουμε να χάσουμε πιο εύκολα κιλά και λίπος και θα αγαπήσουμε το σώμα μας.

IMG_20170916_092533Εβελίνα Νύκτα
Personal Trainer/ Fitness Editor
evelinanykta@gmail.com

instagram: @evelinanykta

No comments

Leave a reply