Κάνε ασκήσεις που θα σου χαρίσουν όμορφα,δυνατά χέρια

9 Posted by - February 6, 2021 - Workout

Είναι φυσικό να θέλεις όμορφα χέρια. Όλοι θέλουν να αισθάνονται όμορφα με το σώμα τους και να μπορούν να φοράνε απερίσκεπτα αμάνικα μπλουζάκια.

Αν δεν ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις και δοκιμάζεις διάφορά πράγματα, χωρίς πραγματικό στόχο, ακολούθησε ένα απλό πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να δεις την αλλαγή.

Ωστόσο, να γνωρίζεις πως μόνο μια προπόνηση αφιερωμένη αποκλειστικά στο πάνω μέρος, δεν θα σε βοηθήσει ουσιαστικά να αλλάξεις το σώμα σου. Πρέπει επίσης, να προσέχεις την διατροφή σου και τις θερμίδες που λαμβάνεις, αλλά να προσθέσεις και την αερόβια άσκηση στο πρόγραμμα σου.

Τώρα όμως που σε ενδιαφέρει να μάθεις ποιες ασκήσεις μπορείς να κάνεις για τα χέρια σου, ας δούμε αυτά που μπορείς να κάνεις.

Χρειάζεσαι αλτηράκια με βάρος που μπορείς να σηκώσεις για να γυμνάσεις με ασφάλεια ώμους, πλάτη, δικέφάλους, τρικέφαλους.

Αρχικά, ξεκίνα με 5 ή 10 λεπτά αερόβιας άσκησης για ένα καλό ζέσταμα. Έπειτα, μπορείς να συνεχίσεις με τον κύκλο ασκήσεων που καλό είναι να τον επαναλάβεις 3 ή 4 φορές, κάνοντας 10 με 12 επαναλήψεις σε κάθε άσκηση.

dumbbell-lateral-raise-exercise-illustrationdumbbell-bent-over-row-exercise-illustrationburpees-exercise-illustrationDumbbell_Biceps_Curl_To_Shoulder_Press

κατάλογοςUp-down-planks

evelina-nukta-1-e1424281402679Εβελίνα Νύκτα
Personal Trainer/ Fitness Editor
evelinanykta@gmail.com

@evelinanykta

No comments

Leave a reply