Κοιλιακοί από “χάλυβα” μόνο με TRX

55 Posted by - May 2, 2017 - Workout

Η προσπάθεια πάντα ανταμείβεται αν είσαι συνεπής και θέλεις να έχεις ένα όμορφο και καλοσχηματισμένο σώμα.Ο σύμμαχός σας στην προσπάθεια αυτή είναι η πιο σύγχρονη κι δημοφιλής πλέον προπόνηση με Trx.

Η συγκεκριμένη προπόνηση πάντα έχει τον τρόπο για να οδηγήσει στην αλλαγή που πάντα επιθυμούσες.

Αν θέλετε να φτάσετε στα άριστα αποτελέσματα εμπιστευθείτε τον Trx Trainer γιατί είναι το “κλειδί” για να σου δώσει τις ασκήσεις που θα αποτελέσουν την αφετηρία κι θα απογειώσουν το σώμα σου.Αν ακολουθείτε με πειθαρχία τις προπονήσεις και δεν κάνετε “κοπάνα” ενώ ταυτόχρονα συνδιάσετε ένα μενού σωστής διατροφής θα απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά και τα αποτελέσματα θα έρθουν σύντομα.

Ας μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα για το…CORE!

 Εάν έχετε κουραστεί να κάνετε τις ίδιες ασκήσεις για τους κοιλιακούς σας και ψάχνετε μία πραγματική πρόκληση που θα είναι για εσάς και τον πυρήνα του σώματός σας η λύση έρχεται από το λειτουργικό προπονητικό μοντέλο Trx Suspension Training που θα σας βοηθήσει να οικοδομήσετε την δύναμη και την σταθερότητα του πυρήνα σας και θα κάνει στην κυριολεξία τους κοιλιακούς σας να “ουρλιάζουν”!

Ας δούμε ενδεικτικά κάποιες ασκήσεις

Trx Kneeling Rollout

unnamed (2)

Καθίστε πίσω από τον ιμάντα στα γόνατα και βάλτε τα χέρια σας στις χειρολαβές. Επεκτείνετε στην συνέχεια σώμα σας και το ισχίο σας προς τα εμπρός όπως και τα χέρια σας.

Κρατήστε τον κορμό και το ισχίο σας σε μία ευθεία γραμμή. Στην συνέχεια βάλτε δύναμη στα χέρια σας και σιγά-σιγά επιστρέφετε στην αρχική σας στάση. Στην συγκεκριμένη άσκηση η έκρηξη της μυϊκής δύναμης βρίσκετε στους κοιλιακούς. Επαναλάβετε έως 10 φορές για 3 σετάκια

Trx Plank

unnamed (1)

Τοποθετώ τις μύτες των ποδιών στους υποδοχείς ποδιών του ιμάντα ενώ ακουμπάω τους αγκώνες στο πάτωμα στο ύψος ακριβώς κάτω από τους ώμους. Σηκώνω το τα γόνατα ώστε να έρθει το σώμα σε μία ευθεία γραμμή ενεργοποιώντας με τον τρόπο αυτό το πυρήνα ενώ οι κοιλιακοί μου μένουν σφιγμένοι. Στην θέση αυτή παραμένω για 10 έως 60 δευτερόλεπτα και επαναλαμβάνω για 2 έως 3 φορές. Επαναφέρω τον κορμό μου από τη στάση σανίδα στην αρχική του θέση

Ξεκινήστε άμεσα τις ασκήσεις γιατί το καλοκαίρι “καραδοκεί” παιδιά !!

FB_IMG_1493672121830

Κατερίνα Ζουμποπούλου

Professional TRX Instructor
Personal Trainer
Fitness Coach
FB:Katerina Zoubopoulou TRX
INSTA:k.zoubopouloutrx
Email:k.zoubopouloutrx@gmail.com

No comments

Leave a reply