Με αυτά τα 7 tips, oι μυς σου θα δυναμώσουν και το βάρος σου θα πέσει

59 Posted by - August 19, 2019 - Workout

Μάθε πως με 7 απλά tips, μπορείς να δυναμώσεις το σώμα σου και συγχρόνως να χάσεις βάρος. Προσπάθησε και το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει.

 

1. Ενδυνάμωση με αντιστάσεις (βάρη). Θα σε βοηθήσουν να χτίσεις μυϊκή μάζα και συγχρόνως να κάψεις θερμίδες. Επιπλέον, η άσκηση με βάρη ενισχύει τον μεταβολισμό για αρκετή ώρα. Ακόμα και μετά το τέλος της άσκησης.

2. Προτίμησε να δώσεις έμφαση σε μεγάλες μυικές ομάδες όπως είναι τα πόδια, η πλάτη, το στήθος, οι ώμοι και ο γλουτός. Όσο μεγαλύτερη είναι η μυική ομάδα, τόσες παραπάνω θερμίδες αναγκάζεται να καταναλώσει το σώμα μας.

 3. Τρέξε! Βοήθησε τον οργανισμό σου να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση και να κάψει το λίπος. Όσο καλύτερη είναι η φυσική μας κατάσταση, τόσο η προπόνηση μας θα βελτιώνεται.

4. Μην φοβηθείς τα επιπλέον κιλά. Ανέβασε το φορτίο που σηκώνεις και μεγιστοποίησε τις καύσεις σου. Δεν πρόκειται να πάρεις όγκο. Με 12- 15 maximum επαναλήψεις και μικρά διαλείμματα, δεν μπορείς να σηκώσεις τεράστιο φορτίο.

5. Εκτέλεσε σωστά την κάθε άσκηση. Βοήθησε με έκρηξη στην αρχή της εκτέλεσης και τελείωσε με αργή επαναφορά.

6. Μην ξεπερνάς τα 30” διαλλείματος. Άσε το σώμα σου να χρησιμοποιήσει το αποθηκευμένο λίπος ως ενέργεια για να ολοκληρώσει την άσκηση.

7. Βάλε την πρωτεΐνη στην διατροφή σου. Είναι η τροφή των μυών. Σε συνδυασμό με καλή προπόνηση, θα δεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

No comments

Leave a reply