Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να φας ό,τι θέλεις τα Χριστούγεννα χωρίς τύψεις!

2 Posted by - December 24, 2018 - Motivation, Workout

Τι θα έλεγες, αν μπορούσες, να «κερδίσεις» θερμίδες και να απολαύσεις τις λιχουδιές των Χριστουγέννων, χωρίς τύψεις; Μπορείς να το κάνεις, σήμερα κιόλας! Το μόνο που χρειάζεσαι, είναι να αξιοποιήσεις την θέληση και την ενέργεια σου και να αφιερώσεις μια ωρίτσα σε καύσεις . Μια έντονη προπόνηση μπορεί να σου εξασφαλίσει κάψιμο θερμίδων και έτσι να… δικαιολογήσεις τόσο το έλλειμμα, όσο και την παραπάνω μερίδα στο γεύμα σου!

Βάλε το σκουφάκι σου και ξεκίνα το τρέξιμο!

Ακόμα κι αν κρυώνεις, διανύοντας τα πρώτα μέτρα θα έχεις ήδη ζεσταθεί. Βάλε ακουστικά, άκου την αγαπημένη σου μουσική και δώσε στο σώμα σου την κίνηση που χρειάζεται για να παραμένει ενεργό. Ένα 40λεπτο ελαφρύ τρέξιμο, θα σε εκτονώσει και εσύ θα έχεις καταναλώσει αρκετές θερμίδες.

Δυνάμωσε το σώμα σου ακόμα και αν δεν θέλεις να ανοίξεις την πόρτα!

Ακόμα και στο σπίτι σου μπορείς να κάψεις θερμίδες. Κάνε λίγες αερόβιες ασκήσεις για να ζεστάνεις το σώμα σου και μπες στην δράση. Φτιάξε ένα μικρό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει προβολές, καθίσματα, κάμψεις, πιέσεις τρικέφαλων, κοιλιακούς και τα Χριστούγεννα θα είναι λίγο πιο… ξέγνοιαστα.

Μπες σε ρυθμό. Ενεργοποιήσου! Ίσως αυτός, είναι για σένα, ένας μοναδικός τρόπος να θέσεις νέους στόχους για την νέα χρονιά που έρχεται!

evelina-nukta-1-e1424281402679

Εβελίνα Νύκτα
Personal Trainer/ Fitness Editor
evelinanykta@gmail.com

 

No comments

Leave a reply