Ξεκίνα να δουλεύεις το σώμα σου με τον τρόπο που πρέπει

7 Posted by - January 15, 2019 - Motivation, Workout

Δεν φτάνει να το θέλεις! Χρειάζεται να ξεπεράσεις τα όρια σου και να αποδείξεις στον εαυτό σου, πως έχεις την αντοχή να καταφέρεις πολλά περισσότερα από αυτά που έκανες μέχρι σήμερα. Αν σε προβληματίζει το πώς θα αποκτήσεις έναν ισχυρότερο κορμό, πιο σφιχτό γλουτό και δυνατά χέρια, η απάντηση βρίσκεται στην προοδευτικότητα. Τι κάνεις για να πας ένα βήμα παρακάτω;

Κάνε το βήμα παρακάτω

Στην περίπτωση που δεν βλέπεις την πρόοδο στο σώμα σου, σταμάτα να «βολεύεσαι». Το να βγάζεις ένα ασκησιολόγιο με άνεση, δεν θα σου φέρει το αποτέλεσμα που θέλεις. Αν εργάζεσαι με τον ίδιο τρόπο, όλη την ώρα, οι μυς σου δεν θα γίνουν ισχυρότεροι. Δοκίμασε κάτι διαφορετικό. Ψάξε για την προπόνηση, όπου ο φόρτος εργασίας θα σου προσφέρει την προοδευτικότητα και το σώμα σου θα γίνει πιο δυνατό με την πάροδο του χρόνου.

Πώς θα αλλάξει το σώμα σου;

Μπορείς να κάνεις περισσότερα push-ups,  burpees και στηρίξεις από ό, τι συνήθιζες. Μην φοβάσαι να κουραστείς περισσότερο. Το αποτέλεσμα που ψάχνεις βρίσκεται στην σκληρότερη δουλειά και στις περισσότερες καύσεις. Αναζήτησε την προπόνηση που θα σε πάει παρακάτω.

evelina-nukta-1-e1424281402679

Εβελίνα Νύκτα
Personal Trainer/ Fitness Editor/ Wellness Expert
evelinanykta@gmail.com

No comments

Leave a reply