Τα καλύτερα και πιο οικονομικά fitness δώρα που μπορείς να κάνεις αυτά τα Χριστούγεννα

26 Posted by - December 4, 2017 - Motivation, Workout

Οι γιορτές είναι μια ιδανική περίοδος να εμπνεύσεις έναν φίλο σου αλλά να ενθαρρύνεις και τον εαυτό σου, προκειμένου να μπεις σε πρόγραμμα γυμναστικής. Φέτος, μπορείς να επιλέξεις πρακτικά δώρα,  οικονομικά, τα οποία θα σε κάνουν να αγαπήσεις την γυμναστική. Χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιούν καθημερινά, με στόχο να φτιάξουν την φυσική τους κατάσταση.

Εμείς επιλέξαμε 7 μοναδικά δώρα, τα οποία αν τα αξιοποιήσεις θα καταφέρεις να έχεις μια καλή φυσική κατάσταση, δύναμη, ταχύτητα και  σφιχτό κορμί. Αυτά και πολλά περισσότερα μπορείς να βρεις μέσα στο site της X-treme stores, της μεγαλύτερης αλυσίδας καταστημάτων Fitness σε Ελλάδα και Κύπρο.

monozigo

Μονόζυγο 15 ευρώ.  Κάνε το δύσκολο – εύκολο και φτιάξε το πάνω μέρος του κορμού σου, κάνοντας καθημερινά έλξεις. Ακόμα και να μην μπορείς να κάνεις ούτε μια ολοκληρωμένη έλξη, αν προσπαθείς καθημερινά, θα τα καταφέρεις. Το κλασικό μονόζυγο γυμναστικής, εφαρμόζει στην κάσα της πόρτας με αυξομειωμένο άνοιγμα και soft λαβές για τα χέρια. Συνοδεύεται από ειδικές βίδες για μεγαλύτερη ασφάλεια.

%ce%bc%cf%80%ce%ac%ce%bb%ce%b1-x-fit-55cm-green

Μπάλα γυμναστικής 17.27 ευρώ. Η κλασική μπάλα για κοιλιακούς και ραχιαίους, που κάνει την προπόνησή μας πιο εντατική αλλά και πιο ασφαλής. Επίσης, συνιστάται και για πολλές άλλες ασκήσεις με βάρη για όλο τον κορμό. Διατίθεται σε εκδόσεις των 55, 65, 75, 85, 95 cm ανάλογα με το ύψος και το βάρος του αθλούμενου.
Συνοδεύεται με τρόμπα για αυξομείωση του μεγέθους ανάλογα με τις ανάγκες μας. Η μοναδική από τόσο ανθεκτικό και mat υλικό έτσι ώστε να μην γλιστράει το σώμα πάνω της.

roloi

Οικονομικό καρδιοσυχνόμετρο 29.90 ευρώ. Μάθε να τρέχεις σωστά. Να μπορείς να ελέγχεις τους παλμούς σου και να μπορείς να κρατάς τον ρυθμό εκεί που εσύ θέλεις, φορώντας πάντα το ρολόι σου. Αν είσαι αρχάριος, δεν χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο από αυτόν τον οικονομικό παλμογράφο. Προσφέρει καρδιακή συχνότητα, Ρύθμιση για maximum και minimum καρδιακούς παλμού, Ένδειξη μέσου όρου καρδιακών παλμών, Σύγκριση μεταξύ παρόντων καρδιακών παλμών και μέσου όρου, Χρονόμετρο, Ώρα (εναλλακτική επιλογή 12/24 ωρών), Ένδειξη ημέρας της εβδομάδας, Ένδειξη ”χαμηλής” μπαταρίας (low battery). Θα βρεις μέσα μια σειρά χρήσιμων πληροφοριών για άνετη και ασφαλή προπόνηση.

vari

 Φορητά βάρη 14.60 ευρώ Είναι ο καλύτερος σύμμαχος για πολλές ασκήσεις αποκατάστασης, ενώ είναι η ιδανική λύση για αερόβιες ασκήσεις με επιπλέον αντίσταση. Εφαρμόζουν τέλεια στον αστράγαλο και τον καρπό και είναι με γέμιση άμμου. Διατίθεται σε εκδόσεις των 0.5, 1, 1.5, 2, 2.5, 5 κιλών σε ζεύγη. Ειδικά τα 2,5 και 5 kg είναι αυξομειωμένα με πυράκια.

power-chute

Power chute 22.90 ευρώ Είναι το γνωστό σε πολλούς «αλεξίπτωτο» το οποίο χρησιμεύει στην βελτίωση της ταχυδύναμης και εκρηκτικότητας. Πρόκειται για μια μορφή αλεξίπτωτου που δένεται στο στήθος και τη μέση του αθλητή και δημιουργεί μεγάλη αντίσταση κατά την κίνηση. Είναι ιδανική λύση για αθλητές που στηρίζονται στην ταχύτητα και εκρηκτικότητα όπως σπρίντερ, ποδοσφαιριστές και αθλητές bootcamp και functional άσκησης. Η φιλοσοφία του έγκειται στο γεγονός ότι με την επιπλέον αντίσταση στον αέρα που δημιουργεί, αναγκάζει το σώμα να προσαρμοστεί σε αυτή την αντίσταση, έτσι ώστε όταν ο αθλητής κληθεί να τρέξει χωρίς αυτό πια να επιταχύνει πολύ περισσότερο.

medicine

Slam ball: 21.97 ευρω. Οι slam balls μοιάζουν εξωτερικά με τις medicine μπάλες όμως η διαφορά τους είναι ότι μπορούν να αναπηδούν καλύτερα στο έδαφος προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη αύξηση στην δύναμη και την ταχύτητα. Είναι ειδική για προπόνηση CrossFit και functional training. Βάρος: 3kg. Διατίθενται από 3 έως 9 κιλά σε διαβάθμιση ανά 1 κιλό.

03-003-553_latex_ankle_training_tube_86212_medium_green-800x800

Λάστιχο 12.90 ευρώ. Το πλέον άνετο και αποτελεσματικό λάστιχο για ασκήσεις κυρίως ποδιών, όπως εκτάσεις απαγωγών, προσαγωγών και γλουτιαίων. Λόγω της ειδικής λαβής με Velcro ασφαλίζει στον αστράγαλο κάνοντας την άσκηση πιο ασφαλή, άνετη και αποτελεσματική.

 

 

 

1 Comment

  • Natasa Velikoudi December 4, 2017 - 09:51 Reply

    ΚΑΡΔΙΟΣΥΧΝΟΜΕΤΡΟ

  • Leave a reply