Αυτοί οι κοιλιακοί δουλεύουν… Ακολούθησε το πρόγραμμα και δες την κοιλιά σου πιο σφιχτή

6 Posted by - May 21, 2019 - Workout

Εάν θέλεις να αποκτήσεις έναν ισχυρό πυρήνα, με σφιχτούς μυς, πρέπει απλώς να πάρεις απόφαση ότι η κοιλιά σου είναι άμεσα συνδεδεμένη με το φαγητό σου. Η αυξομείωση της κοιλιάς καθορίζεται από όλα όσα επιλέγεις να τρως. Το πρώτο πράγμα λοιπόν που πρέπει να κοιτάξεις, είναι να αποφεύγεις τα τρόφιμα με πολύ ζάχαρη και μηδενική θρεπτική αξία.  Ανανέωσε την διατροφή σου και φτιάξε το πλάνο σου με ισορροπία όσον αφορά τις πρωτεΐνες, τους υδατάνθρακες και τα λίπη.
Στην περίπτωση που συμφωνείς στο να ακολουθήσεις ένα σωστό διατροφικό πλάνο, μπορείς να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου και να κάψεις  περισσότερο λίπος, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα γυμναστικής υψηλής έντασης, σε συνδυασμό με ασκήσεις που δουλεύουν πολλούς μυς, όπως είναι οι κάμψεις, τα καθίσματα, οι προβολές και άρσεις θανάτου.

 

Αφού κάνεις τις καύσεις που χρειάζεσαι, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα σου με ασκήσεις για την κοιλιά σου. Αυτές που θα δυναμώσουν το πυρήνα σου και θα σφίξουν τον κοιλιακό σου. Προσπάθησε να κάνεις αυτές τις ασκήσεις για την κοιλιά σου με 15- 20 επαναλήψεις για κάθε άσκηση χωρίς διάλειμμα. Όταν ολοκληρώσεις το σετ, ξεκουράσου για 1 λεπτό και επανέλαβε. Προσπάθησε να κάνεις 3 γύρους.

cb

 

 

d

 

 

 

 

 

 

a

 

 

 

 

 

 

 

 

ef

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

evelina-nukta-1-e1424281402679

 

 

 

Εβελίνα Νύκτα
Personal Trainer/ Fitness Editor/ Wellness Expert
evelinanykta@gmail.com

 

No comments

Leave a reply