Γύμνασε τους ώμους σου με 3 ασκήσεις

17 Posted by - February 10, 2018 - Workout

Όλοι θέλουμε καλογυμνασμένα χέρια και ώμους. Ωστόσο, για να μην ταλαιπωρείσαι δοκιμάζοντας και μια νέα άσκηση κάθε φορά, σου προτείνουμε 3 βασικές ασκήσεις προς βελτίωση και αύξηση των μυών των ώμων σου, τις οποίες μπορείς να κάνεις εύκολα και στο σπίτι σου, αρκεί να έχεις 1 σετ βαράκια.

arms1. Πιέσεις ώμων (όρθιος)
Στεκόμαστε σε όρθια στάση, τα πόδια μας ελαφρώς λυγισμένα και ανοιχτά, όσο το άνοιγμα των ώμων μας, κρατάμε τα βαράκια στα χέρια μας με τέτοιο τρόπο ώστε ο αγκώνας μας να σχηματίζει γωνία 90 μοιρών, και στη συνέχεια τεντώνουμε τα χέρια μας πάνω από το κεφάλι μας.

 

 

fllatt0002. Εκτάσεις ώμων (πλάγια)
Διατηρώντας την ίδια στάση με την προηγούμενη άσκηση, και έχοντας τους αλτήρες πλάγια, στο ύψος των γοφών μας με τα χέρια μας ελαφρώς λυγισμένα στους αγκώνες μας, ανεβάζουμε τους αλτήρες έως ότου τα χέρια μας έρθουν παράλληλα με το έδαφος και στη συνέχεια επαναφέρουμε στην αρχική μας θέση.

 

 

toning-exercises-for-women3. Εκτάσεις ώμων (σκυφτός)
Είτε όρθιος είτε καθιστός σε μια καρέκλα, και πάντα προσέχοντας η πλάτη μας να μην καμπουριάζει, κρατώντας στα χέρια μας τους αλτήρες και έχοντας τους αγκώνες μας ελαφρώς λυγισμένους, σηκώνουμε τους αλτήρες εώς ότου ενώσουμε τις ωμοπλάτες μας και στη συνέχεια επαναφέρουμε στην αρχική θέση.

 

 

Με 3 σετ των 12 επαναλήψεων σε κάθε μια από αυτές τις ασκήσεις θα δούμε πραγματικά τους ώμους μας να αλλάζουν όπου αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την καλύτερη όψη του χεριού μας.

 

Λεωνίδας Λύτρας

FullSizeRender (9)Personal Trainer– Απόφοιτος Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών
lytras@gmail.com
facebook name: Lytras Leonidas

No comments

Leave a reply