Δες του λόγους που πρέπει να προσθέσεις τα βαράκια στη γυμναστική σου σήμερα κιόλας

30 Posted by - January 3, 2018 - Workout

Κάνουμε σύμμαχο μας τα βαράκια, κάνουμε περισσότερες καύσεις και δεν… κρεμάμε ποτέ! Τα βάρη δεν είναι μόνο για να αυξήσουμε το όγκο μας. Μπορούμε να διατηρήσουμε την γυναικεία σιλουέτα μας, χωρίς να «φουσκώσουμε» αλλά με στόχο απλώς να κρατήσουμε σφιχτό το σώμα μας, το δέρμα μας και να νιώθουμε όμορφα όσα χρόνια και να περάσουν .

Δεν μας ενδιαφέρουν τα πολλά , βαριά κιλά (δεν μπορούμε να τα σηκώσουμε άλλωστε και δεν μας νοιάζει κιόλας). Μας ενδιαφέρουν τα 2 ή 3 κιλά βαράκια που θα μας βοηθήσουν στις ασκήσεις μας, ως ένα μικρό επιπρόσθετο  βάρος ώστε να κάψουμε λίπος απο την κοιλιά, να ανορθώσουμε το στήθος μας αλλά και να κρατήσουμε σφιχτά τα «μπρατσάκια» των χεριών μας που δυστυχώς με τον χρόνο μπορεί να κρεμάσουν.

Πρόσθεσε τα βαράκια στη προπόνησή σου και… :

- Κάψε έως και 500 θερμίδες σε μια ώρα προπόνησης και ενεργοποίησε τον οργανισμό σου ώστε να συνεχίσει να καίει εως και 24 ώρες μετά το τέλος της άσκησης σου.

- Απέκτησε μια καλύτερη φυσική κατάσταση, με περισσότερη δύναμη που θα σου δίνει την δυνατότητα να είσαι ευκίνητη στις καθημερινές σου συνήθειες όπως οι δουλειές του σπιτιού και τα βαριά αντικείμενα.

- Το σώμα σου θα δυναμώσει και θα μπορείς να εξελίξεις το ασκησιολόγιο σου. Θα μπορέσεις να πας ένα βήμα παρακάτω.  Οι ασκήσεις θα γίνουν πιο εύκολες για σένα, άρα θα τις κάνεις πιο σωστά, άρα θα είσαι σε θέση να αποφύγεις πιθανούς τραυματισμούς.  

Εβελίνα Νύκτα
Personal Trainer/ Fitness Editor/ Wellness Expert
evelinanykta@gmail.com

evelina-nukta-1-e1424281402679

 

 

No comments

Leave a reply