Ξεπέρασε τον εαυτό σου! Κάνε τις πιο δυνατές προπονήσεις και φτάσε το στόχο σου

5 Posted by - September 13, 2020 - Workout

Η νέα σεζόν ξεκίνησε με ωραία διάθεση και προπονητικές επιβαρύνσεις που στόχο έχουν την αύξηση της απόδοσης! Στο WeBuildFootballers το μόνο που χρειάζεσαι, είναι η θέληση για προπόνηση. Τα υπόλοιπα τα αφήνεις στους προπονητές του κέντρου, όπου μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον θα βρεις το έξτρα κίνητρο – την κατάλληλη παρακίνηση να βελτιώσεις την επίδοση σου.

Η αυτοπεποίθηση σου θα αναπτύσσεται συνεχώς μέσα από τις πολλές επαναλήψεις  σε μια προπονητική μονάδα. Αυτό είναι το στοιχείο που θα σε απελευθερώσει και θα αποδείξεις στον εαυτό σου, πως μπορείς να εξελιχθείς ακόμα περισσότερο ως αθλητής.
Ποδοσφαιριστές κάθε ηλικίας και επιπέδου προπονούνται στην τεχνική, τις συνθήκες που απαιτεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, όπως το 1ν1, αλλά και στις παραμέτρους της φυσικής κατάστασης όπως η δύναμη, ταχυδύναμη, αντοχή, ευκινησία κτλ.

IMG_20200913_230352_970

Το Webuildfootballers είναι εδώ για Γυναίκες  και Άνδρες αθλούμενους όπου μέσα από προγράμματα διαφορετικών επιβαρύνσεων και εντάσεων σε πλαίσιο λειτουργικής προπόνησης αναπτύσσουν ευεξία, υγεία και το σώμα που επιθυμούν.

Οι προπονήσεις γίνονται τόσο στον εξωτερικό όσο και τον εσωτερικό χώρο του γυμναστηρίου σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Εμπιστεύσου το  “ΣΤΑΦ” του WeBuildFootballers!

Ο Τάσος, ο Σταύρος και ο Φωκίωνας είναι οι προπονητές σου!

IMG_20200911_094300

WeBuildFootballers
210 6000050
Ηρακλείτου, Αριάδνης και Νιόβης 1
Πάτημα Χαλανδρίου 15238

No comments

Leave a reply