100 προπονήσεις σε ένα app! Οι Personal trainers παντού και πάντα μαζί σου

3 Posted by - January 31, 2015 - Workout

Διάλεξε ανάμεσα σε προγράμματα που επικεντρώνονται σε ασκήσεις υψηλής έντασης, γιόγκα, πιλατες, τρέξιμο. Προπονήσου παντού και πάντα με περισσότερα από 100 προγράμματα ασκήσεων.
Η Nike έφτιαξε μια νέα εφαρμογή για το κινητό σου που απευθύνεται σε αρχάριους αλλά και σε προχωρημένους με on line προπονήσεις μέσα από τις οποίες μπορείς να διαλέξεις ποια ταιριάζει σε εσένα.
Μπορείς να βρεις προπονήσεις από 12’, 15’, 30’ ή 45’ χαμηλής ή υψηλής έντασης και να ακολουθήσεις τον trainer της Nike απ όπου κι αν βρίσκεσαι.

Η εφαρμογή Nike+ Training Club έχει ήδη 16 εκατομμύρια downloads, ενώ σε συνδέει άμεσα με τους στόχους τους. Έχεις την δυνατότητα να σχεδιάσεις το πρόγραμμα σου και να λαμβάνεις υπενθύμιση για την προπόνηση που πρέπει να κάνεις ή έχασες, τους στόχους που κατακτάς, ενώ μπορείς να φτιάξεις το προφίλ σου, να συνδεθείς με άλλους nike φίλους και να ανταλλάξεις απόψεις και φωτογραφίες από τις προπονήσεις σου.

nike

Μερικά από τα προγράμματα είναι σχεδιασμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλητισμού, όπως η Μαρία Σαράποβα.
Το δικό της πρόγραμμα προσφέρει και η 28χρονη Αγγλίδα τραγουδίστρια Ellie Goulding, η οποία έχει δημιουργήσει ένα νέο κίνημα, όπου η δύναμη συνιστά το νέο πρότυπο ομορφιάς.

Δες την Ellie Goulding να μιλάει για την αγάπη της για τη μουσική και τη γυμναστική

No comments

Leave a reply