Δοκίμασε σήμερα μια σύνθετη προπόνηση και δυνάμωσε τους μυς σου

37 Posted by - May 16, 2017 - Workout

Δεν είναι μυστικό ότι οι σύνθετες ασκήσεις είναι κατά πολύ ανώτερες από τις ασκήσεις απομόνωσης όταν πρόκειται για την απόκτηση μυών αλλά και για το κάψιμο του λίπους. Τέτοιες ασκήσεις  κάνουμε όταν επιλέγουμε την εξελιγμένη και πρωτοποριακή προπόνηση με Trx, οι οποίες περιλαμβάνουν πάνω απο  μία μυϊκή ομάδα του σώματός μας. 

Οι σύνθετες ασκήσεις που γίνονται με Trx περιλαμβάνουν πολλαπλές αρθρώσεις το οποίο και επιτρέπει στους περισσότερους μυς για να εργαστούν με ταυτόχρονη την δυνατότητα να κάψουμε πολλές θερμίδες.

Στην προπόνηση με ιμάντες ο ειδικευμένος Trx Trainer θα σας δώσει το ασκησιολόγιο με το οποίο θα δουλεύετε αποκλειστικά και μόνο με βάρος του σώματός σας και θα είναι πραγματικά για εσάς μία πρόκληση με την οποία θα νιώσετε εξάρτηση.

 Οι ασκήσεις αυτές αναπαράγουν τις κινήσεις που κάνετε στην καθημερινή σας ζωή και είναι πολύ λειτουργικές. Έτσι με μία χούφτα ασκήσεις εξοικονομούμε χρόνο επειδή μία άσκηση λειτουργεί ταυτόχρονα σε διάφορες μυϊκές ομάδες, άρα τα αποτελέσματα που θέλουμε θα τα αποκτήσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το μεγάλο πλεονέκτημα στην Trx προπόνηση  είναι ότι έχουμε πληθώρα σύνθετων ασκήσεων με τις οποίες η καύση του λίπους συνεχίζεται για μία ώρα ή περισσότερο μετά την λήξη αυτής.

Trx Inverted Row

unnamed (6)

Τοποθετώ τον ιμάντα σε απόσταση 1-2 μέτρων από το έδαφος. Κρατάω μία λαβή σε κάθε χέρι ενώ τα χέρια μου πρέπει να είναι τεντωμένα απαραίτητα ενώ το σώμα μου θα είναι ευθυγραμμισμένο από τον αστράγαλο μέχρι το κεφάλι. Στην συνέχεια σηκώνω τον κορμό μου αργά προς τα πάνω μέχρι το στήθος να φτάσει στις λαβές ενώ οι αγκώνες είναι λυγισμένοι. Επανέρχομαι επίσης αργά στην αρxική μου στάση και επαναλαμβάνω αρκετές φορές. Θα νιώσετε να δουλεύουν και να παίρνουν ”φωτιά” ο πυρήνας, δικέφαλοι, τρικέφαλοι, γλουτοί, τετρακέφαλοι, θωρακική μοίρα και πλάτη.

Trx Pec Fly

unnamed (7)

Το σώμα μου σε αυτή την άσκηση βρίσκεται σε ευθεία γραμμή με το πρόσωπο προς το έδαφος.Τα χέρια μου είναι επίσης τεντωμένα ενώ στην συνέχεια λυγίζω τους αγκώνες μου σε μία κωπηλατική κίνηση και κρατάω το σώμα μου στην στάση αυτή για λίγο και επιστρέφω στην αρχική μου θέση. Με την εκτέλεση της συγκεκριμένης άσκησης δουλεύω ακατάπαυστα όλους σχεδόν τους μυς του σώματός μου ενώ την κάνω επανάληψη πολλές φορές.

Trx Suspension Training…γιατί τα σύνθετα είναι για εμάς ενώ τα απλά και τα κλασσικά για όλους τους άλλους!!!

FB_IMG_1493672121830Κατερίνα Ζουμποπούλου

Professional TRX Instructor
Personal Trainer
Fitness Coach
FB:Katerina Zoubopoulou TRX
INSTA:k.zoubopouloutrx
Email:k.zoubopouloutrx@gmail.com

No comments

Leave a reply