Πως το Crossfit συνδυάζει την προπόνηση δύναμης και την καύση λίπους

13 Posted by - October 20, 2016 - Workout

Το Crossfit, είναι προπόνηση που χρησιμοποιεί λειτουργικές κινήσεις που εκτελούνται με υψηλή ένταση, σε διαρκώς μεταβαλλόμενα προγράμματα. Μέσα απο την ποικιλία και ποιότητα τον προγραμμάτων και τον κατάλληλο αθλητικό εξοπλισμό, μπορείς να πετύχεις τον στόχο σου. Σε μία προπόνηση θα κληθείς να τρέξεις, να σκαρφαλώσεις, να κάνεις ποδήλατο, ενόργανη, κωπηλασία κ άλλα πολλά.

«Κάθε μέρα είναι διαφορετική και καμία προπόνηση δεν είναι ίδια με την προηγούμενη. Αυτό το είδος προγράμματος, που συνδυάζει ποικιλία ασκήσεων και διαφορετικές εντάσεις, εξασφαλίζει την τόνωση όλων των μυών και την καύση λίπους».

Αν επιλέξεις το crossfit μπορείς να συνδυάσεις προπόνηση spinning, προπόνηση σε κόπηλατικο μηχάνημα και  άσκηση στους κρίκους – muscle up.

crossfit

Τι κερδίζετε κάνοντας spinning

● Μία ώρα δράσης.

● Πολύ μεγάλες καύσεις λίπους.

● Σύσφιγξη στα πόδια, τους γλουτούς, τους κοιλιακούς, τα μπράτσα.

● Απώλεια κιλών και καλύτερη φυσική κατάσταση με 2-3 μαθήματα την εβδομάδα.

crossfit3Κωπηλατική

Με την κωπηλασία γυμνάζουμε όλο το σώμα μας με ασφάλεια και όχι μόνο. Είναι κι ένας τέλειος τρόπος για να αυξήσουμε την καρδιοαναπνευστική μας αντοχή και να μειώσουμε το λίπος μας.

crossfit2Ενόργανη

Η ενόργανη δουλεύει όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος, κάτι που συμβαίνει σε ελάχιστα αθλήματα. Αυτό συμβαίνει και με την άσκηση, με τους κρίκους.

 

akis-aziz2

ΆκηςΑζίζ

Crossfit trainer, personal trainer

Ιδιοκτήτης Crossfit Station 92

 

 

No comments

Leave a reply