Αυτά τα τρία προϊόντα περιποίησης παγώνουν το χρόνο και έχουν γίνει bestsellers

4 Posted by - January 21, 2021 - Beauty

H Coco Chanel είχε πει ότι μέχρι την ηλικία των τριάντα έχεις την επιδερμίδα που σου δίνει ο Θεός, μετά έχεις αυτήν που σου αξίζει να έχεις, γιατί οι ρυθμοί ανάπλασης του δέρματος σταδιακά μειώνονται. Τα αποτελέσματα αυτής της αλλαγής αρχίζουν να γίνονται ορατά. Ρυτίδες, λεπτές γραμμές, χαλάρωση, απώλεια λάμψης και ελαστικότητας είναι τα προβλήματα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις με το πέρασμα του χρόνου, σε συνδυασμό με παράγοντες που καταπονούν καθημερινά την επιδερμίδα, όπως οι περιβαλλοντικές συνθήκες και οι ρύποι, το στρες αλλά και ένας όχι και τόσο υγιεινός τρόπος ζωής.

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό, να προσφέρεις στην επιδερμίδα σου την έξτρα φροντίδα που χρειάζεται για να παρατείνεις την νεανική της όψη και να επαναφέρεις τη φρεσκάδα και τη λάμψη της.

Ο κόσμος της ομορφιάς έχει αναδείξει σε κορυφαία πρόταση τελευταία, τρία προϊόντα περιποίησης με σούπερ αντιγηραντική δράση, τα οποία έχουν γίνει bestsellers στην αγορά. Πρόκειται για την κρέμα προσώπου RED DIAMOND WITH PEARLS της La vie en Rose, η οποία περιέχει σκόνη αληθινού διαμαντιού και προσφέρει άμεση σύσφιξη, λείανση, σφριγηλότητα και μοναδική λάμψη στο θαμπό και κουρασμένο δέρμα. Χάρη στα ισχυρά της συστατικά έχει αντιρυτιδική και αντιοξειδωτική δράση, ενώ προσφέρει ενυδάτωση και βαθιά θρέψη.

Την αντιγηραντική skincare ρουτίνα ολοκληρώνει το MIRACLE EYES AND LIPS SET της εταιρίας, ένα αντιρυτιδικό και αναπλαστικό σετ περιποίησης αποτελούμενο από κρέμα ματιών και χειλιών συνδυαστικά με μάσκα ματιών. Τα προϊόντα ξεχωρίζουν για τη μοναδική σύνθεση τους που συνδυάζει άριστα τη βιολογική αλόη με 4D υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια, βιταμίνη Ε και εκχυλίσματα θαλάσσιων τροπικών φυκιών. Ιδανική για τις ρυτίδες στο “πόδι της χήνας”, στο μεσόφρυο, τις ρυτίδες του καπνιστή και γενικότερα ρυτίδες έκφρασης. Εφάρμοσε την κρέμα ματιών γύρω από τα μάτια, ανάμεσα στα φρύδια και γύρω από τα χείλη και έπειτα την μάσκα ματιών σε μικρή ποσότητα στην περιοχή των ματιών και άφησε τη να δράσει όλο το βράδυ.

redeyes

IMG_20190606_153650

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Beauty Editor
thespaghettihair@gmail.com

No comments

Leave a reply