Αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να χάσεις το λίπος στα πόδια

56 Posted by - May 6, 2022 - Motivation, Workout

Τα όμορφα πόδια είναι κάτι το καταπληκτικό και τα θέλουμε όλοι.  Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποιος μαγικός τρόπος να τα αποκτήσουμε, παρά μόνο να δουλέψουμε για να φτιάξουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Ακόμα κι αν προσπαθείς καιρό, για να μειώσεις το συνολικό σου λίπος και να φτιάξεις τα πόδια σου, διάβασε τους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά σε ένα ωραίο αποτέλεσμα.

Αερόβια άσκηση

Η καύση θερμίδων είναι το κλειδί για τη μείωση του συνολικού σωματικού λίπους και η αερόβια άσκηση είναι αυτή που θα σε βοηθήσει. Επέλεξε την άσκηση μέσω της οποίας θα κάψεις τις περισσότερες θερμίδες, όπως ποδηλασία, τρέξιμο και σχοινάκι. Αν έχεις το πείσμα και θέλεις να δεις γρήγορα το αποτέλεσμα, μπες σε ωριαίο πρόγραμμα πέντε φορές την εβδομάδα για να δεις πραγματικά την διαφορά.

Κάν’το δύσκολο

Εάν είσαι στο διάδρομο ανέβασε την κλίση! Αν είσαι έξω, βρες λόφους για το τρέξιμο ή το ποδήλατο. Θα αισθανθείς αμέσως την αύξηση της καρδιακής συχνότητας, πράγμα που σημαίνει ότι εργάζεσαι σκληρότερα, καίγοντας περισσότερες θερμίδες. Αυτή η δυσκολία, στοχεύει επίσης στην ενδυνάμωση γλουτών και ποδιών και με αυτόν τον τρόπο μπορείς να βελτιώσεις το κάτω μέρος του σώματος σου.

To the point

Αφού με το αερόβιο μπορούμε να κάψουμε το λίπος, θα πρέπει να κάνουμε κάτι για να δυναμώσουμε τα πόδια μας. Βάλε στο πρόγραμμα σου ασκήσεις ποδιών για να τα δεις άμεσα – όχι μόνο πιο λεπτά αλλά πιο όμορφα. Θέλεις μόνο μερικά λεπτά που μπορείς να δουλέψεις  προσαγωγούς, απαγωγούς, τετρακέφαλους, δικέφαλους, γλουτούς και γάμπες.  Διάλεξε 3-4 ασκήσεις που θεωρείς ότι μπορείς να τις κάνεις και ξεκίνα την ρουτίνα σου.

Η ημέρα από το πρωί φαίνεται

Μαζί με εσένα, ξύπνα και τον μεταβολισμό σου. Μην παραλείπεις το πρωινό σου! Δώσε στον οργανισμό σου το καύσιμο που χρειάζεται για να ξεκινήσει να καίει.  Η πρωτεΐνη θα σου δώσει ενέργεια, ενώ συμβάλλει στην οικοδόμηση μυών. Οι υδατάνθρακες θα στηρίξουν αυτή την ενέργεια και θα σε κρατήσουν δυνατό.

Συνέχισε σωστά

Τρώγοντας λίγο κάτι κάθε λίγες ώρες θα αποφύγεις την πείνα και την υπεφαγία, οπότε φρόντισε να τρως ένα σνακ – που δεν ξεπερνά τις 150 θερμίδες- ανάμεσα από τα βασικά  γεύματα σου.

Μην ξεχνάς

Δεν μπορείς να αδυνατίσεις μόνο αν κάνεις γυμναστική. Είναι σημαντικό να περιορίσεις τις θερμίδες που λαμβάνεις. Οι θερμίδες που καις, σε συνδυασμό με τις θερμίδες που θα μειώσεις από την διατροφή σου, θα σε οδηγήσουν στο αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Ξεκουράσου

Ο ύπνος και η ξεκούραση είναι ο πολύτιμος βοηθός σου. Η κούραση μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερφαγία και να σε βγάλει εκτός στόχου.

 

No comments

Leave a reply