Η Kim Kardashian έκανε το πιο σέξι κούρεμα της φετινής σεζόν

3 Posted by - November 30, 2020 - Beauty

Αποκάλυψε την αλλαγή στα μαλλιά της λίγο πριν τον εορτασμό του Thanks giving

 Αν παρακολουθείς στενά τη ζωή της οικογένειας Kardashian, τότε θα γνωρίζεις πολύ καλά πως τα κορίτσια έχουν μεγάλη αγάπη για τις αλλαγές στην εμφάνισή τους και κυρίως τις αλλαγές που αφορούν στα μαλλιά τους.

Μέσα από τα beauty looks τους δημιουργούν τάσεις που «υιοθετούνται» αμέσως από εκατομμύρια φανς τους και αυτό πρόκειται να συμβεί και με το νέο hairstyle της Kim.

Η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας «χτύπησε» διπλά μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Αρχικά, αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα απίθανο χρώμα στα μαλλιά, ίσως ένα από τα ωραιότερα που έχουμε δει να επιλέγει ever.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, ποζάρει με κόκκινη απόχρωση και ασύμμετρο κούρεμα, ενώ έχει δώσει τα credits για το νέο της hair look στον κομμωτή της, Chris Appleton.

kim

Αυτό όμως φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό για να ανανεώσει τη διάθεσή της. Λίγες ημέρες μετά, η Kim Kardashian έκανε ένα καινούριο post, δείχνοντας το τολμηρό κούρεμα της. Η σταρ αποχωρίστηκε τα μεσαίου μήκους μαλλιά, για χάρη ενός πολύ κοντού καρέ (bob cut) ενώ επέστρεψε στη φυσική απόχρωση των μαλλιών της. 

kim1

Αναμφίβολα αυτό το κούρεμα είναι μια από τις πιο hot τάσεις της φετινής σεζόν και παρότι δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για πραγματική αλλαγή ή για περούκα, είναι υπέροχο!


Ειρήνη Διαμαντακίδου

Beauty Editor
thespaghettihair@gmail.com

 IMG_20190606_153650

No comments

Leave a reply