Κοκτέιλ καρύδας – Περιποιείται και αρωματίζει τα μαλλιά, σε αυτό θα “ορκίζονται” από εδώ και στο εξής οι γυναίκες

1 Posted by - May 20, 2019 - Beauty

Συχνά αισθάνομαι ότι τα μαλλιά μου μοιάζουν “διψασμένα” και θαμπά, παρά το γεγονός ότι προσπαθώ να τα προστατεύω από το υπερβολικό styling,  τα αφήνω να στεγνώνουν φυσικά και δεν τα ταλαιπωρώ.

Αναζητώντας μια λύση που θα αλλάξει ριζικά την εικόνα τους, ανακάλυψα το “κοκτέιλ καρύδας” , μια μοναδική συνταγή που ενυδατώνει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει και παράλληλα επαναφέρει τη χαμένη λάμψη τους και τα αρωματίζει.

Εμπνευστής της συνταγής αυτής, το Le Petit Marseillais® που αναζήτησε στην καρδιά της φύσης δύο καταπληκτικά συστατικά: Το νερό καρύδας και τα άνθη πορτοκαλιάς, για να δημιουργήσει αυτό το εξαιρετικό κοκτέιλ και να λανσάρει μια νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών , ιδανική για αυτήν εποχή και το καλοκαίρι , η οποία αποτελείται από σαμπουάν, κρέμα μαλλιών, μάσκα μαλλιών 3 σε 1, σπρέϊ αναζωογόνησης για τα μαλλιά με άρωμα που διαρκεί.

lepit

Τα δύο μαγικά συστατικά:

  • Νερό Καρύδας: Πλούσια σε νερό, η καρύδα είναι γνωστή για τις ενυδατικές της ιδιότητες. Το νερό καρύδας του LE PETIT MARELLAIS® προέρχεται από καρπούς καρύδας που συλλέγονται με το χέρι.
  • Άνθη Πορτοκαλιάς: Αυτά τα εκλεπτυσμένα λευκά άνθη συλλέγονται από τον Απρίλιο έως τον Μάιο και είναι γνωστά για τις ενυδατικές τους ιδιότητες.

Τα προϊόντα της σειράς:

  • Σαμπουάν ενυδάτωσης: Με συστατικά εύκολα βιοδιασπώμενα σέβεται και καθαρίζει σε βάθος. Χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα. Κάνετε απαλό μασάζ και απολαμβάνετε το άρωμα και το αποτέλεσμα.
  • Κρέμα μαλλιών: Τα μαλλιά σας γίνονται εύκολο χτένιστα και ανάλαφρα. Μπορείτε να την απλώσετε μετά το λούσιμο στις άκρες των μαλλιών κάνοντας απαλό μασάζ.
  • Μάσκα ενυδάτωσης: Χαρίζει στα μαλλιά λάμψη και απαλότητα. Χρησιμοποιείτε με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Την απλώνετε μετά το λούσιμο σε νωπά μαλλιά, την αφήνετε να δράσει για 3 λεπτά και στη συνέχεια την ξεβγάζετε. Την εφαρμόζετε πριν από τον ύπνο και την αφήνετε μέχρι το επόμενο πρωί αλλά και από τη ρίζα μέχρι τις άκρες χωρίς ξέβγαλμα.
  • Σπρέι αναζωογόνησης:  Με μία μόνο κίνηση τα μαλλιά σας γίνονται ανάλαφρα και με υπέροχη κίνηση ενώ παράλληλα αποκτούν δροσερό άρωμα. Ψεκάστε σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά χωρίς να ξεβγάλετε. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε κάθε φορά που νοιώθετε τα μαλλιά σας θαμπά χωρίς λάμψη. Παράλληλα μπορεί να λειτουργήσει και ως άρωμα μαλλιών ειδικά αν μένετε πολλές ώρες σε κλειστούς χώρους. Είναι το star product της σειράς και πρέπει να βρίσκεται πάντα στην τσάντα σας.

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Beauty Editor
just.irene@hotmail.gr

diamadakidou

No comments

Leave a reply