Νομίζεις ότι δεν μπορείς να φτιάξεις ένα ωραίο σώμα; 5 +1 λόγοι να δεις οτι αυτή είναι η εποχή σου!

4 Posted by - April 3, 2015 - Motivation

Η εποχή αυτή μας δίνει όλα τα ερεθίσματα που χρειάζεται, για να αποκτήσουμε όμορφη ψυχολογία, ενέργεια και όρεξη για καινούρια πράγματα και δραστηριότητες!

Είναι γνωστό σε όλους, ότι ο χειμώνας αποτελεί μια εποχή, λίγο μουντή με πολλές υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα όλη η ενέργεια μας να έχει καταναλωθεί στις ασταμάτητες απαιτήσεις της ημέρας, και να μην υπάρχει διάθεση και κουράγιο να χαρίσουμε λίγο ποιοτικό χρόνο στον εαυτό μας και να τον φροντίσουμε.

Η Άνοιξη όμως, αποτελεί πηγή ενέργειας και λειτουργεί ως προπομπός του καλοκαιριού! Οπότε αν μέχρι στιγμής δεν έχετε τολμήσει να γυμναστείτε, ήρθε η κατάλληλη στιγμή!

Ξεκινήστε τώρα, για τους εξής λόγους:

1. Ο ήλιος είναι πηγή ζωής
Οι ακτίνες του ήλιου έχουν ζωτική σημασία για τον άνθρωπο. Προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα από οφέλη στους ανθρώπους. Η ηλιακή ακτινοβολία προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στην υγεία μας, εφ’ όσον φυσικά γίνεται με σύνεση. Δυναμώνει τα οστά και τους μυς, βοηθά την καρδιά, χαρίζει ήρεμο ύπνο, βοηθά να χάσουμε κιλά, αυξάνει τη σεξουαλικότητα.
2.Η άνοιξη σηματοδοτεί μία καινούργια αρχή
Με λίγη γυμναστική και με τη σωστή διατροφή θα έχετε μία άψογη εμφάνιση και ισορροπία στον οργανισμό σας.

3.Εξαιτίας της ανεβασμένης θερμοκρασίας αυξάνεται και η παραγωγή των ενδορφινών, των ορμονών της ευτυχίας
Εκμεταλλευτείτε αυτή την καλή διάθεση για να τονώσετε το σώμα σας, το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση της ψυχολογίας σας και την αύξηση της ενέργειας σας.

4.Είστε πιο υπομονετικοί λόγω της χρωματιστής διάθεσης
Σημασία δεν έχει μόνο αν θα πραγματοποιήσετε τον στόχο σας, αλλά κυρίως η προσπάθεια είναι εκείνη που σας κάνει να νιώθετε ικανοποίηση. Αυτή την εποχή λοιπόν, επειδή είμαστε μια ανάσα μακριά από το καλοκαίρι, έχετε μεγαλύτερη υπομονή και αντοχή στο να προσπαθείτε να εκπληρώσετε τους στόχους σας.

5.Τα βαριά ρούχα αρχίζουν και αποχωρούν, και έτσι αποκτάτε το ιδανικό κίνητρο
Η ιδέα και μόνο ότι αργά ή γρήγορα θα φορέσετε το μαγιό σας και τα σορτς σας, είναι το κίνητρο που σας δίνει ώθηση να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

6. Αν δεν είστε οπαδός της γυμναστικής, αυτή η εποχή σας ανανεώνει και έχετε διάθεση για χορό με την παρέα σας
Η μέρα μεγαλώνει και αυτό σας φτιάχνει τη διάθεση καθώς το φως της ημέρας μας αναζωογονεί. Έχετε την όρεξη να διασκεδάσετε και να χορέψετε με την ψυχή σας, με αποτέλεσμα να καίτε θερμίδες χωρίς να το καταλαβαίνετε.
Κάθε είδος άσκησης, θα βοηθήσει να διατηρήσετε το σώμα σας γραμμωμένο, σφριγηλό και να νιώσετε ευεξία και αυτοπεποίθηση. Ξεκινήστε λοιπόν!

Κατερίνα Κάλφα

Zumba Ιnstructor
http://katerinakalfa.zumba.com/
katerinakalfa@hotmail.com

10009276_10152355871078734_6691049110451923182_n

No comments

Leave a reply