Στίβος για τα παιδιά: Χτίζει το αθλητικό τους μέλλον

3 Posted by - September 10, 2023 - Athletes, Kids

Μια νέα χρονιά ξεκινά για μικρούς και μεγάλους. Όλοι είμαστε έτοιμοι, τόσο για τη νέα σχολική χρονιά, όσο για την εξωσχολική.

Ο αθλητισμός είναι στο πρόγραμμα και ένα από τα πιο διαδεδομένα αθλήματα είναι αυτά του στίβου! 

Ο στίβος είναι για όλα τα παιδιά.Τα αδύναμα,τα δυνατά τα εύσωμα ,τα λιγνά, τα παιδιά που δεν είναι γρήγορα και δεν έχουν άλμα ή αντοχή ,τα παιδιά που δεν είναι “δημοφιλή” ή δεν έχουν πολύ δυνατό χαρακτήρα.Ο στίβος για τα παιδιά μπορεί να είναι η έξοδος από την καθημερινότητα και το βαρύ πρόγραμμα που έχουν, είναι ένας μικρός παράδεισος εκτόνωσης. Ο στίβος είναι ένας χώρος για να αποβάλλουν το άγχος τους και να κοινωνικοποιηθούν. 

Εμείς επιλέξαμε να σας προτείνουμε την Atfa. Η Atfa είναι Πρότυπη Ακαδημία Στίβου στο ΟΑΚΑ, η οποία δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικόυς- καθηγητές φυσικής αγωγής,  πρώην πρωταθλητές στίβου και γυμναστές σχολείων, έμπειροι σε παιδικά τμήματα εδώ και χρόνια, δουλεύοντας σε διάφορους φορείς και μεγάλους συλλόγους που είχαν πάντα να κάνουν με την εκμάθηση αθλημάτων στίβου σε παιδιά.

IMG_3718

Η Atfa απευθύνεται σε όλα τα παιδιά που θέλουν να ξεκινήσουν να αθλούνται. Μέσα από μια διασκεδαστική προπόνηση, τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν τον στίβο και σταδιακά να μαθαίνουν όλα τα αγωνίσματα του.

Με πολλά τμήματα είτε για αρχάρια παιδιά, είτε προχωρημένα, σκοπός της ακαδημίας είναι η ομαλή ένταξη των νέων παιδιών στα τμήματα.

Η Ακαδημία στίβου  (ATFA) είναι μια ολοκληρωμένη και απόλυτα οργανωμένη ακαδημία στίβου για παιδιά και ενήλικες, πιστοποιημένο σωματείο της ομοσπονδίας του στίβου – ΣΕΓΑΣ -

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site της  atfa.gr είναι πιο κατατοπιστικό όσο αφορά τα τμήματα αλλά και τα πρόγραμμα

 

No comments

Leave a reply