Γυμνάζουμε γλουτούς χορεύοντας!

8 Posted by - May 21, 2015 - Workout

Το καλοκαίρι είναι εδώ, και η παραλία είναι ο βασικός μας προορισμός. Η πιο όμορφη και ευχάριστη εποχή για να διασκεδάσετε και να προσφέρετε στον εαυτό σας χαρά και αυτοπεποίθηση.
Αν λόγω υποχρεώσεων ή αμέλειας δεν έχετε γυμναστεί, προλαβαίνετε, ενώ μπορείτε, να γυμνάσετε μεμονομένα τα σημεία που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Οι γλουτοί, είναι ένα από τα σημεία, που χρειάζονται γυμναστική και το αποτέλεσμα είναι θεαματικό, καθώς αλλάζει όλη την εικόνα του κορμιού σας, ενώ παράλληλα ανεβάζει και την ψυχολογία σας στα ύψη.

Ο πιο διασκεδαστικός τρόπος για να γυμνάσετε τους γλουτούς σας, χωρίς κόπο, δεν είναι άλλος από τον χορό.

Τα κατάλληλα προγράμματα για τέλειους γλουτούς:

Zumba® Toning: Τέλειo πρόγραμμα γυμναστικής σε συνδυασμό με το χορό, για εκείνους που θέλουν να διασκεδάσουν, αλλά και να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην τόνωση, με αποτέλεσμα να καθοριστούν οι μύες. Η πρόκληση της προσθήκης αντίστασης χρησιμοποιώντας Zumba® Toning Sticks (ή ελαφρά βάρη), σας βοηθά να επικεντρωθείτε σε συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες, έτσι ώστε και εσείς, και οι μύες σας, να μείνουν συγκεντρωμένοι εκεί. Οφέλη του προγράμματος είναι η σύσφιξη, η ενίσχυση της αίσθησης του ρυθμού και του συντονισμού, ενώ τονώνει τις στοχευμένες ζώνες , συμπεριλαμβάνοντας τα μπράτσα, και το κάτω μέρος του σώματος.

Zumba® Step: Tέλειο πρόγραμμα γυμναστικής σε συνδυασμό με το χορό, για εκείνους που θέλουν να αισθανθούν την καύση κατά τη διάρκεια της άσκησης. Ψάχνετε για την ενίσχυση και την ενδυνάμωση στα πόδια και τους γλουτούς σας. Συνδυάστε την τρομερή τόνωση και την ενίσχυση της δύναμης της αεροβικής άσκησης , με τη διασκέδαση που σας προσφέρει η χορογραφία. Οφέλη του προγράμματος είναι η ισορροπία της καρδιάς, η καύση θερμίδων, ενώ προσθέτει κινήσεις που καθορίζουν και σμιλεύουν τους γλουτούς και τα πόδια σας .

Pole dancing: Το pole dancing είναι η χορευτική γυμναστική σε στύλο, και αποτελεί μία από τις πιο καυτές τάσεις παγκοσμίως. Το βάρος του σώματός σας χρησιμοποιείται ως αντίσταση που δυναμώνει χέρια, γλουτούς και κοιλιακούς, ενώ όσο αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας των ασκήσεων, με περιστροφές και αναποδογυρίσματα, τόσο πιο θεαματικά αποτελέσματα θα δείτε στο σώμα σας.

Λάτιν χοροί: Ο χορός είναι μια από τις καλύτερες αερόβιες ασκήσεις. Έχει την ιδιότητα με τη κίνηση του σώματος να αυξάνει τη ρύθμιση του μεταβολισμού, με αποτέλεσμα να βοηθάει στις καύσεις του οργανισμού και να συμβάλλει στην απώλεια των κιλών. Χορεύοντας γυμνάζονται όλες οι μυϊκές ομάδες του σώματος. Το Λάτιν γυμνάζει τους γλουτούς, τη μέση, αλλά και το άνω μέρος της πλάτης. Χορεύοντας λάτιν καίμε περίπου 250 θερμίδες την ώρα. Έτσι υποβοηθείται η σύσφιξη των κοιλιακών και ταυτόχρονα γυμνάζονται τα άκρα. Το σώμα αποκτά αρμονία, ευλυγισία και οι κινήσεις του χάρη. Όσοι πιστεύουν ότι τα βάρη δεν τους ταιριάζουν ο χορός είναι η ιδανική λύση να γυμναστούν και να έχουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

 Μην περιμένετε λοιπόν! Ξεκινήστε σήμερα!

Κατερίνα Κάλφα

Zumba Ιnstructor
http://katerinakalfa.zumba.com/
katerinakalfa@hotmail.com

katerina kalfa-1

No comments

Leave a reply