Αυτά είναι τα καλλυντικά που θέλεις να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

4 Posted by - April 12, 2021 - Beauty

Είναι άνοιξη κ σε λίγο καιρό θα έχουμε καλοκαίρι! Σε πιάνει κ εσένα αυτή η τρέλα να ντυθείς όμορφα, να βαφτείς και να αισθανθείς ελεύθερη; Θέλουμε χρώματα και αρώματα! Οκ, το άρωμα σου μπορεί να μη το αλλάζεις, τα καλλυντικά σου όμως σίγουρα τα δοκιμάζεις και τα ανανεώνεις. 

Η νέα εποχή μας θέλει φιλικούς προς το περιβάλλον, γι αυτό συνδυάζουμε τα θέλω μας με νέα καινοτόμα vegan προϊόντα.

Η νέα βασική σειρά της CATRICE για τη σεζόν άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 καλωσορίζει νέες ρουτίνες ομορφιάς, με ολα αυτά που δεν αποχωρίζεται από το νεσεσέρ σου και είναι 90,4% vegan.

Από τη νέα σειρά ξεχωρίζει Lift up volume & Lift Mascara (και σε waterproof). Χαρίζει μακριές και παχιές βλεφαρίδες με ένα ορατό, ακαταμάχητο εφέ ανύψωσης – αυτές είναι οι βλεφαρίδες των ονείρων. Η τεχνολογία ανύψωσης βλεφαρίδων δίνει στις βλεφαρίδες μία ανύψωση μεγάλης διάρκειας και εντυπωσιακή καμπύλη με μία μόνο εφαρμογή. Η πρωτεΐνη ρυζιού και το σύμπλεγμα προβιταμίνης Β5 προσφέρει επιπλέον φροντίδα στις βλεφαρίδες.

E1293915-32D7-4CF3-8E28-700ED62C62A8


Το τέλειο βλέμμα απαιτεί κ όμορφα φρύδια. Δοκίμασε το 48H power stay brow. 

#ΤέλειαΦρύδια για δύο ημέρες; Το μακράς διαρκείας και αδιάβροχο 48h Power Stay Brow Gel το καθιστά δυνατό! Μόλις εφαρμοστεί, διατηρεί το τέλειο σχήμα χωρίς συμβιβασμούς και δημιουργεί απόλυτα ονειρεμένα φρύδια. Το ειδικό απλικατέρ διευκολύνει την εφαρμογή και διανομή του προϊόντος στα φρύδια. Επαγγελματική συμβουλή: Για μια όμορφη, φυσική εμφάνιση, χτενίστε τα φρύδια με ένα μικρό βουρτσάκι αμέσως μετά την εφαρμογή. 

4059729312235_Catrice 48h Power Stay Brow Gel 020_Image_Front View Full Open_png

Μην ξεχνάς ποτέ την ενυδάτωση του δέρματος σου. Πάνω απ ολα πρέπει να φροντίζεις το δέρμα σου! Γι αυτό χρειάζεσαι ένα primer. To one step skin perfector είναι ένα ενυδατικό primer, προσφέρει υψηλής ποιότητας φροντίδα, μέτρια προστασία από τον ήλιο και ένα διακριτικό χρώμα – όλα σε ένα μόνο προϊόν! Χάρη στην ελαφριά υφή του, το One Step Skin Perfector περιποιείται το δέρμα, δίνοντας μία ευχάριστη και άνετη αίσθηση και παρέχει εντατική φροντίδα χάρη στη βιταμίνη C που περιέχει. Κατά την εφαρμογή, οι χρωστικές του γίνονται ένα με την επιδερμίδα και προσαρμόζονται στον τόνο του δέρματος – για ένα ελαφρώς χρωματισμένο αποτέλεσμα με ελαφριά κάλυψη. Ο δείκτης SPF 20 προστατεύει επίσης το πρόσωπο από τις ακτίνες UV.

One Step Skin Perfector 010_png

Μια ελαφριά πούδρα μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη, καλύπτοντας τις ατέλειες χωρίς να φαίνεσαι βαριά μακιγιαρισμένη. Η true skin mineral loose powder είναι νεοφερμένη στην οικογένεια των True Skin. Η εξαιρετικά λεπτή, πολυτελής μεταξένια πούδρα με 52% ανόργανα συστατικά, κυριολεκτικά λιώνει πάνω στο δέρμα και του δίνει ένα φυσικό ματ φινίρισμα. Παρόλο που εκ πρώτης όψεως δείχνει ελαφρώς χρωματισμένη, όταν απλώνεται στο δέρμα η πούδρα γίνεται διάφανη. Είτε εφαρμοστεί πάνω από το foundation είτε μόνη της, δημιουργεί ένα soft-focus εφέ. Η πούδρα περιέχει επίσης ενυδατικό υαλουρονικό οξύ και δεν περιέχει σιλικόνη και έλαια. Χάρη στο ενσωματωμένο καπάκι, η πούδρα μπορεί να ανοίξει και να κλείσει με τον βέλτιστο τρόπο, οπότε είναι ιδανική για χρήση εν κινήσει και εξασφαλίζει πάντα μια ακριβή δοσολογία.

4059729313263_Catrice True Skin Mineral Loose Powder 010_Image_Front View Half Open_png

Είναι η εποχή για υπέροχα χείλη που μυρίζουν καλοκαίρι. Αν είσαι από τα κορίτσια που δεν σου αρέσει να βάφεις πολύ τα χείλη σου αλλά έχεις ανάγκη ένα balm που να τα δείχνει όμορφα και να τα ενυδατώνει, το WATERMELON Shine glow lip Balm θα το λατρέψεις.  Είναι σίγουρο ότι θα γίνει το απόλυτο must σε κάθε τσάντα παραλίας την άνοιξη και το καλοκαίρι – και όχι μόνο! Ξεχωρίζει για την εξαιρετική, μεταλλική συσκευασία του και το φρουτώδες άρωμα και γεύση. Χρωστικές ουσίες που αντιδρούν στην τιμή του pH του δέρματος, καλύπτουν απαλά τα χείλη με ένα κομψό, φρέσκο ροζ και η απαλή υφή προσφέρει ένα φυσικό φινίρισμα λάμψης.

4059729313362_Catrice Watermelon Shine Glow Lip Balm 010_Image_Front View Full Open_png

Μπες στην επίσημη ιστοσελίδα της catrice και θα ανακαλύψεις ολα τα νέα μαγικά προϊόντα! 

No comments

Leave a reply