Αυτό είναι το αιθέριο έλαιο που φροντίζει το δέρμα σου σε βάθος

0 Posted by - June 6, 2019 - Beauty

Τα αιθέρια έλαια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας!

Η χρήση τους ποικίλει. Άλλοι τα προτιμούν για να αρωματίσουν το χώρο τους και να φτιάξουν μια άκρως ζεστή και ελκυστική ατμόσφαιρα, ενώ κάποιοι άλλοι, εκμεταλλεύονται τις ευεργετικές ιδιότητες που αυτά έχουν στο δέρμα.

Αυτή τη φορά επικεντρώνομαι στη λεβάντα και θέλω να σας μυήσω στα μυστικά της!

Δρα ενάντια στους μαύρους κύκλους

Αν  αναμείξετε το αιθέριο έλαιο λεβάντας με ελάχιστη ποσότητα από τζελ αλόης, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε μια αποτελεσματική θεραπεία για τον περιορισμό των μαύρων κύκλων. Κάντε απαλό μασάζ στην περιοχή των ματιών και το έλαιο θα δράσει αμέσως.

Ενυδατώνει την ξηρή επιδερμίδα

Πολλές φορές μια απλή κρέμα περιποίησης για το πρόσωπο δεν αρκεί, για να χαρίσουμε στο δέρμα την ενυδάτωση που του αξίζει. Αν θέλετε να εμπλουτίσετε με ευεργετικά στοιχεία την κρέμα σας, μερικές σταγόνες από το αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι μια καλή λύση. Αναμίξτε τις σταγόνες με το προϊόν πριν εφαρμόσετε στο πρόσωπο.

Η τέλεια απολέπιση δέρματος

Λατρεύετε τη diy απολέπιση δέρματος; Αντί για ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αιθέριο έλαιο λεβάντας ,που έχει συνάμα και υπέροχο άρωμα. Βάλτε ένα κουταλάκι του γλυκού μαύρη ζάχαρη σε ένα μπολ και ρίξτε σε αυτό μερικές σταγόνες έλαιο λεβάντας και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι. Κάντε απολέπιση και έπειτα ξεβγάλτε με χλιαρό νερό.

IMG_20190606_153650

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Beauty Editor
just.irene@hotmail.gr

No comments

Leave a reply