Θέλεις λεπτό και γυμνασμένο σώμα; Μόνο έτσι μπορείς να πετύχεις τον στόχο σου

10 Posted by - April 7, 2022 - Motivation

Καθόρισε τον στόχο, φτιάξε το πλάνο, εστίασε στα σημεία και μην αφήνεις τίποτα να σε αποθαρρύνει. Η επιθυμία σου για βελτίωση είναι το κίνητρο.  Η διαδρομή είναι λίγοοοο δύσκολη. Πιστεύεις ότι πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου πιθανές παρασπονδίες; Σε αγχώνει ήδη το πόσος καιρός θα περάσει μέχρι να δεις το επιθυμητό αποτέλεσμα; Μήπως θα πρέπει να αποβάλεις αυτά τα ερωτήματα πριν μπεις σε δράση;

Αν θέλεις να πετύχει ο στόχος…

Πρέπει να ακούς το σώμα σου και να είναι συνεπής. Μην περιμένεις ότι με μόλις μια εβδομάδα γυμναστικής, το σώμα σου θα είναι σφικτό και η κοιλιά σου επίπεδη.

Το σοφό είναι να μην βάλεις σε κίνδυνο τον εαυτό σου, ακολουθώντας ένα δύσκολο πρόγραμμα γυμναστικής που δεν είναι στα μέτρα σου, μόνο και μόνο γιατί νομίζεις ότι έτσι θα δυναμώσεις. Το πιθανότερο είναι να τραυματιστείς και να εγκαταλείψεις την προσπάθεια.

Ξεκίνα με τον πιο έξυπνο τρόπο. Με ένα καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα, που να είναι στα μέτρα σου, θα μπορείς να ανταπεξέλθεις και θα είναι το κίνητρο, ώστε να  είσαι και αύριο συνεπής στο ασκησιολόγιο σου.

Φρόντισε το σώμα σου. Δώσε του αυτό που έχει πραγματικά ανάγκη. Καθαρές τροφές. Τόσο για να έχεις ενέργεια, όσο για να απαλλαγείς από αυτό το λίπος που θέλεις να ξεφορτωθείς.

 

No comments

Leave a reply