Το τέλειο δώρο για σένα που λατρεύεις το μακιγιάζ

0 Posted by - December 17, 2018 - Beauty

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και η μαγική ατμόσφαιρα μας ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη και μας οδηγεί για ψώνια στην αγορά.

Κι ενώ σίγουρα ψάχνετε να βρείτε το τέλειο, συλλεκτικό δώρο για φίλους και συγγενείς, εμείς βρήκαμε την τέλεια πρόταση για όσες λατρεύετε τον κόσμο της ομορφιάς και το μακιγιάζ!

Το CATRICE Advent Calendar #DIY αποτελεί το ιδανικό δώρο για τις γυναίκες που θέλουν να δοκιμάζουν τα τελευταία trends και αγαπούν τα καλλυντικά και τα γιορτινά look. Με λίγα λόγια, είναι γεμάτο εκπλήξεις!

Το εντυπωσιακό ροζ – λευκό κουτί με τον καλαίσθητο σχεδιασμό περιλαμβάνει 24 must προϊόντα CATRICE στο κανονικό τους μέγεθος, όπως και 24 χάρτινα τσαντάκια σε 4 διαφορετικά σχέδια και 24 χρυσά αυτοκόλλητα για να δημιουργήσετε ένα προσωποποιημένο Advent Calendar.

Στις εκπλήξεις περιλαμβάνονται μία υψηλής ποιότητας παλέτα για το πρόσωπο, τα δημοφιλή βερνίκια νυχιών ICONails Gel Lacquers και πολλά ακόμη εντυπωσιακά και μοναδικά προϊόντα.

Για να δημιουργήσετε ένα πραγματικά προσωποποιημένο Advent Calendar, απλώς προσθέστε μερικά δικά σας χαριτωμένα ή αστεία μηνύματα, γλυκά ή άλλα μικρά δώρα.

Catrice_Adventskalender_Packaging_Final_DIY-V2-Front

Catrice_Adventskalender_Packaging_Final_DIY-V2-Back

Ετοιμαστείτε για την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου!

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Beauty Editor
just.irene@hotmail.gr

diamadakidou

No comments

Leave a reply