Αυτός είναι ο τρόπος να εξαφανίσεις το λίπος στην κοιλιά

5 Posted by - September 1, 2018 - Workout

Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να χάσεις το λίπος στην κοιλιά; Το λίπος στην κοιλιά είναι από τις δύσκολες περιπτώσεις που έχεις να αντιμετωπίσεις, γι αυτό πρέπει να είσαι πολύ συνεπής στης προσπάθεια σου να το ξεφορτωθείς.

Ένας συνδυασμός διατροφής και άσκησης μπορεί να σε βοηθήσει να ξεφορτωθείς το λίπος σε αυτή την περιοχή αλλά χρειάζεται να έχεις υπομονή.

Για αρχή, ας αποφασίσουμε ότι πρέπει να αφαιρέσουμε την ζάχαρη από την διατροφή μας. Αν αποβάλλεις την ζάχαρη από την καθημερινότητα σου, έχεις κάνει την νούμερο 1 κίνηση προς την μείωση του λίπους στην κοιλιά. Δεύτερη κίνηση είναι η αποφυγή  επεξεργασμένων τροφών γιατί αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να λαμβάνεις «καθαρές» τροφές που θα σου δίνουν τα στοιχεία που χρειάζεσαι, μένοντας μακριά από τα λιπαρά.

Αν δεν έχεις την υπομονή να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, μπορείς απλώς να δίνεις σημασία σε αυτά που επιλέγεις εσύ να καταναλώνεις.

Βάλε μπρος τη δύναμη σου

Εσύ που επιδιώκεις να διώξεις το λίπος στην κοιλιά, μην αποφεύγεις να σηκώνεις βάρη. Η αύξηση της μυϊκής μάζας θα σε βοηθήσει πολύ και οι καύσεις που θα κάνεις είναι πολλές.

Μπορείς να επιλέξεις μια διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης, μέσω της οποίας θα κάψεις το λίπος. Αν προσθέσεις αερόβιες ασκήσεις και ασκήσεις δύναμης σε μια προπόνηση, θα δεις την διαφορά που θέλεις. Πάρε δύναμη από την θέληση σου και μπες σε δράση. Κάνε κάθε άσκηση για 40’’ και ξεκουράσου για 20’’ πριν συνεχίσεις. Οι παλμοί σου θα ανέβουν και το διάλειμμα θα σου φανεί λίγο αλλά κάνε υπομονή. Μετά τα 3 σετ θα κάνεις διάλειμμα 1 λεπτό πριν ξεκινήσεις τον επόμενο κύκλο.

Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά να χάσεις το λίπος στην κοιλιά, μπορείς να ξεκινήσεις από σήμερα να ασχολείσαι με το σώμα σου. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν μαγικοί τρόποι να το αποβάλλεις. Γι αυτό, κάνουμε υπομονή και δουλεύουμε για τον στόχο μας.

Εβελίνα Νύκτα
Personal Trainer/ Fitness Editor
evelinanykta@gmail.com

evelina

No comments

Leave a reply