Ενυδάτωσε το πρόσωπο σου με τον πιο φυσικό τρόπο

2 Posted by - November 19, 2020 - Beauty

Τα φετινά  Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά αλλά δεν θα αφήσουμε την μαγεία να χαθεί. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θέλουμε να ανοίξουμε δώρα και να χαρούμε τόσο εμείς, όσο και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Γι αυτό, θα διαλέξουμε τα πιο ωραία αλλά και πρακτικά δώρα, είτε για την προσωπική μας φροντίδα, είτε για τους συγγενείς και τους φίλους μας . Μια πολύ καλή επιλογή είναι τα προϊόντα που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε αλόη.

Πόσους λόγους έχεις να επιλέξεις την αλόη;

-          Η αλόη βέρα είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό δέρματος. Έχει αντισηπτικές, αντιμικροβιακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες και θα σε βοηθήσει σίγουρα αν ταλαιπωρείσαι από σπυράκια ή  αν έχεις ακμή.

-          Η αλόη ενυδατώνει χωρίς να αφήνει το δέρμα λιπαρό. Η ενυδατική κρέμα από αλόη – αν είναι από μια καλή εταιρία με πιστοποιήσεις-   είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να αποκτήσεις κάποιο δερματικό πρόβλημα μετά την εφαρμογή της.

-          Η αλόη καταπραΰνει. Σε περίπτωση ξηρότητας ή ερεθισμού, είναι μια αποτελεσματική θεραπεία.

 

Επειδή η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Περιποιήσου το πρόσωπο σου, πριν εμφανίσεις κάποιο σημάδι. Μπορείς να επιλέξεις ενυδατική κρέμα πρόσωπου ημέρας ή νύχτας που να εμπεριέχει μεγάλο ποσοστό αλόης και να φροντίζεις την επιδερμίδα σου όλο το 24ωρο με τον σωστό και τον  πιο φυσικό τρόπο.

Εμείς βρήκαμε το καλύτερο ποιοτικά σετ ενυδάτωσης, με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε αλόη – συγκριτικά με άλλες που κυκλοφορούν στην αγορά – και σας την συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Πρόκειται για τα προιόντα της εταιρίας LR. Αυτό το σετ, έρχεται σε υπέροχη χριστουγεννιάτικη Συσκευασία Δώρου. Αν θέλεις να το κάνεις δώρο μπορείς με την αγορά του, να το αποστείλεις κατευθείαν σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Το Σετ Περιποίησης Προσώπου αποτελείτε από:

 Aloe Vera Ορός 24ωρης Ενυδάτωσης

Aloe Vera Ιδιαίτερα Πλούσια Κρέμα Ημέρας

Aloe Vera Αναπλαστική Κρέμα Νυκτός

Aloe-Vera-set-Face

 Αφιέρωσε χρόνο στη φυσική περιποίηση της επιδερμίδας σου! Απόλαυσε την  αίσθηση φρεσκάδας, πλούσιας ενυδάτωσης και εντατικής φροντίδας, με τα καλύτερα συστατικά της φύσης.

Ακολούθησε την ομάδα της SmileBusiness και  μάθε τα πάντα για τα προϊόντα  της LR

Ανεξάρτητος συνεργάτης στην Ελλάδα
Στέλιος Νύκτας SOL
6973494431
s.niktas21@gmail.com

 

λρ

No comments

Leave a reply