Ο Rob Piela είναι ο γυμναστής της Gigi Hadid και αποκαλύπτει το πρόγραμμα που ακολουθεί

2 Posted by - January 19, 2020 - Motivation, Υπέροχο κορμί

Μερικοί άνθρωποι γεννήθηκαν με την τύχη να μην παίρνουν εύκολα βάρος και να μην έχουν το άγχος της δίαιτας και της διατροφής. Όπως η αξιοζήλευτη  Gigi Hadid. Βέβαια, ως σούπερ μόντελ, είναι υποχρεωμένη να προσέχει το σώμα της, που εκτός από λεπτό, πρέπει να διατηρείται και γυμνασμένο. Σκέψου λοιπόν, πως ακόμη και εκείνη που χαίρεται τα 50 της κιλά, δεν απολαμβάνει τα γλυκά, ενώ δεν σταματά να ιδρώνει το κορμί της καθημερινά για να παραμένει σε φόρμα.

Ακόμα και οι «προικισμένοι» άνθρωποι, δουλεύουν σκληρά και στερούνται αρκετά πράγματα προκειμένου να διατηρούν το βάρος τους.  Η Hadid έχει γυμναστή τον Rob Piela, ο οποίος είναι προπονητής  με έδρα τη Νέα Υόρκη και ιδιοκτήτης του Gotham Gym.

Το supermodel, που μεγάλωσε με αγαπημένα σπορ το βόλεϊ και την ιππασία, έχει μάθει σε έναν αθλητικό τρόπο ζωής και έχει φτιάξει μια ρουτίνα που περιλαμβάνει την άσκηση, κάθε μέρα χωρίς αναβολή.  Όπως έχει δηλώσει, «Πρέπει να φροντίζεις όλα τα μέρη τους εαυτού σου.. Χαίρομαι την δύναμη μου, όχι μόνο τη σωματική αλλά και την ψυχική και την κοινωνική».

Με την καθοδήγηση του Rob Piela, ακολουθεί μια έντονη προπόνηση. Όπως δήλωσε ο γυμναστής της, ακολουθεί ένα σκληρό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα πάντα. Ακόμα κι όταν βρίσκεται σε ταξίδι, η Gigiκάνει βίντεο κλήση με τον γυμναστή της,  ώστε να κάνει το ασκησιόλογιο της έστω και από μακριά.  “Τα κίνητρα και η υποστήριξη, ανεξάρτητα από το πού μπορεί να προέρχονται, είναι πολύ σημαντικά για να παραμένεις συνεπής.”, δήλωσε ο γυμναστής της.

Επίσης η GigyHadid φτιάχνει χρονοδιάγραμμά για τους στόχους της και το ακολουθεί πιστά. Όπως έχει δηλώσει:  “όλα είναι θέμα συνέπειας. Μην χάνετε τις  προπονήσεις σας και  μην τεμπελιάζετε τον χειμώνα”.

Τόσο η Gigι, όσο και η αδερφή της είναι κορίτσια που επιλέγουν να τρώνε υγιεινά, που βρίσκονται στο γυμναστήριο συνέχεια, που δεσμεύονται να δουλεύουν το σώμα τους για να παραμείνουν σε φόρμα”, έχει πει η μητέρα τους, η οποία επιβεβαίωσε την «αυστηρότητα» με την οποία τα παιδιά της ακολουθούσαν το πρόγραμμα τους από πολύ μικρά .

Επίσης αγαπάει πολύ την πυγμαχία, γι αυτό ο γυμναστής της ενσωματώνει στο πρόγραμμα της, αντίστοιχες ασκήσεις “Η Gigi αγαπά την πυγμαχία, γι ‘αυτό την χρησιμοποιούμε σε πολλές προπονήσεις της”, είπε ο Πιέλα.  Με σκοπό  να αυξήσει τον καρδιακό  ρυθμό και να ενισχύσει την μυϊκή της δύναμη, το μοντέλο ακολουθεί τρία λεπτά πυγμαχίας, που αποτελείτε απο διαφορετικές κινήσεις αντοχής για να ζεστάνει τον κορμό της.

Αυτό που επίσης αγαπάει πολύ το μοντέλο, είναι το μπαλέτο. Όσοι έχουν ακολουθήσει την μέθοδο barre γνωρίζουν καλά, ότι είναι μια εξαιρετική προπόνηση. Προωθεί τόσο τη δύναμη όσο και την ευελιξία, στοχεύοντας στην αντοχή των μυών. Είναι επίσης μια εξαιρετική άσκηση που συμπληρώνει μια υπάρχουσα ρουτίνα, καθώς λειτουργεί ολόκληρο το σώμα, ειδικά ο πυρήνας, αλλά χωρίς την εξάντληση του αερόβιου προγράμματος. -

 

original (1)

No comments

Leave a reply