Οι βραβεύσεις της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας σε μια λαμπερή βραδιά

1 Posted by - October 25, 2024 - Athletes

Η “Γιορτή των αθλητών”  πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες απο τα σωματεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ και τον Δήμο Βάρης-Βούλας -Βουλιαγμένης, με μια λαμπρή εκδήλωση στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Με κοινό στόχο τον υγιή αθλητισμός, στη λαμπερή αυτή συγκέντρωση παρευρέθηκαν κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες, όλων των κατηγοριών, όπως και οι προπονητές/προπονήτριές τους. Όλοι βραβεύθηκαν για τις σημαντικότερες επιτυχίες τους μέσα στο 2024 και δέχθηκαν τις ευχές όλων για μια καλύτερη και απόλυτα επιτυχημένη νέα αθλητική χρονιά.

Ανάμεσα στους βραβευμένους κορυφαίους προπονητές ήταν και ο πρώην πρωταθλητής , πρώην κάτοχος Πανελληνίου ρεκόρ κατηγορίας Νέων Ανδρών στο άλμα εις ύψος, Μιχάλης Τομαράς. Ο πλέον κορυφαίος προπονητής στο άλμα είς ύψος όπου τα τελευταία χρόνια έχει αναδείξει πάρα πολλούς πρωταθλητές Ελλάδος όπου κάποιοι από αυτούς είναι και μέλη της Εθνικής ομάδας, τιμήθηκε για την προσφορά του και το έργο του μέσω του Συλλόγου όπου εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια τον ΑΤΦΑ. Μαζί με τον προπονητή Μιχάλη Τομαρά βραβεύτηκε και η αθλήτρια του ιδίου συλλόγου ,Διονυσία Μητρέλου , η οποία κατέκτησε  την 1η θέση στο άλμα είς Ύψος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας Κ16 το περασμένο καλοκαίρι στην Χαλκίδα.

IMG_8612

Ταυτόχρονα τιμήθηκαν και οι αφανείς εργάτες του στίβου, οι κριτές, στο όνομα του Συνδέσμου Κριτών Αττικής. 

Όπως δήλωσε  ο πρόεδρος της ΕΑΣ Αθήνας Χαράλαμπος Γεωργακόπουλος, μέσα απο δυνατά σωματεία, με τις  κατάλληλες συνθήκες, οι αθλητές μπορούν να  στηρίζονται ηθικά, προπονητικά και αγωνιστικά, για να μπορούν να στοχεύουν κάθε χρονιά μεγαλύτερες επιτυχίες και επιδόσεις. 

 

No comments

Leave a reply