Απεριποίητα φρύδια –Έτσι θα κρύψεις τις ατέλειες μέχρι το επόμενο ραντεβού με την αισθητικό σου

9 Posted by - August 27, 2018 - Beauty

Τα φρύδια αποτελούν την «κορνίζα» του προσώπου μας! Σου φαίνεται υπερβολικό; Κι όμως εγώ το πιστεύω ακράδαντα. Καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την ισορροπία των χαρακτηριστικών μας, ενώ, όταν το σχήμα τους είναι περιποιημένο, τότε αναδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το καθημερινό μας μακιγιάζ.

Η τακτική τους φροντίδα λοιπόν και η επίσκεψη στην αισθητικό είναι μονόδρομος! Τι συμβαίνει όμως, όταν μεσολαβεί μια περίοδος κατά την οποία αδυνατείς να κλείσεις το ραντεβού σου, με αποτέλεσμα αυτά να γίνονται όλο και πιο πυκνά και να μεγαλώνουν;

Η πρώτη σκέψη που θα κάνεις είναι να πιάσεις το τσιμπιδάκι και να τα «καθαρίσεις» μόνη σου, ωστόσο αυτή η επιλογή μπορεί να σε οδηγήσει σε ανεπανόρθωτη ζημιά.

Για να αποφύγεις τα λάθη, σου έχω μια πολύ πρακτική και έξυπνη λύση, που δεν θα σου κοστίσει τίποτα, από την άλλη θα σου αποδείξει, πως με ένα μόνο προϊόν από το νεσεσέρ σου μπορείς να καλύψεις την κάθε τους ατέλεια.

The beauty secret

Χρησιμοποίησε το ματ concealer σου! Ναι, πολύ σωστά διάβασες. Το προϊόν αυτό, το οποίο φωτίζει το βλέμμα και καλύπτει τους λεγόμενους «μαύρους κύκλους» κάτω από τα μάτια, μπορεί να απλωθεί με ταμποναριστές  κινήσεις κάτω από το τόξο που σχηματίζουν τα φρύδια, για να κρύψει τις τριχούλες που έχουν βγει.

Για να ολοκληρώσεις το trick, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις και μια σκιά φρυδιών για γέμισμα, η οποία θα είναι έναν τόνο πιο σκούρη από το φυσικό χρώμα της τρίχας.

Μην ξεχνάς να εφαρμόζεις το προϊόν σε όλο το μήκος των φρυδιών για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Ειρήνη Διαμαντακίδου
Beauty Editor
just.irene@hotmail.gr

diamadakidou

No comments

Leave a reply