Πόσους λόγους θέλεις για να ξεκινήσεις την γυμναστική σήμερα;

61 Posted by - February 1, 2019 - Motivation, Workout

Όλοι ψάχνουν ένα κίνητρο ώστε να μπουν σε πρόγραμμα. Είτε αυτό είναι οι… γυμνασμένοι φίλοι ή μια καλή παρέα στο γυμναστήριο ή τα παραπανίσια κιλά ή και η ανάγκη εκτόνωσης. Ωστόσο, τα οφέλη μιας καθημερινής άσκησης είναι τόσα πολλά που μπορούν να γίνουν λόγοι – κίνητρα, να αρχίσεις την άσκηση σήμερα κιόλας. Λόγοι που αν τους κρατήσεις στις σκέψεις σου, μπορούν να σε βοηθήσουν ώστε να μην τα παρατήσεις σε περιπτώσεις που πιεστείς.

  • Βρίσκεις το πάθος για ζωή! Ανέβασε παλμούς, ανακάλυψε τη δύναμη που έχεις και βάλε μικρούς στόχους.

 

  • Βελτιώνεις τη στάση του σώματός σου! Η άσκηση θα σε βοηθήσει να μάθεις το σώμα σου. Σε κάθε περίπτωση, η διαδικασία του κάνεις οτιδήποτε με τον σωστό τρόπο σε βελτιώνει σωματικά, τόσο κατά την διάρκεια που γυμνάζεσαι όσο στην καθημερινότητα σου.

 

  • Απέκτησε ευλυγισία! Οι διατάσεις – τα τραβήγματα μετά την άσκηση, είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσεις ευλυγισία και να έχεις μεγαλύτερη ευελιξία σε ό, τι κάνεις.

 

  • Κράτα τον  μεταβολισμό σου στον ρυθμό που θέλεις! Εκτός απο μια καλή διατροφή, η γυμναστική συντελεί στο να διατηρείς τον μεταβολισμό σου σε ένα υψηλό επίπεδο.

 

  • Παρέτεινε την γήρανση του δέρματος! Με την άσκηση τα κύτταρα ανανεώνονται και σύμφωνα με έρευνες, μετά απο 3 μήνες άσκησης σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά.

 

  • Ανέβασε τη διάθεση σου! Κάθε βήμα, κάθε ολοκλήρωση μιας προπόνησης, είναι ό, τι πρέπει για να νιώσεις πολύ καλύτερα!

 

  • Μείωσε το λίπος! Απο τα πλέον δεδομένα, είναι πως με την γυμναστική μπορείς να μειώσεις το λίπος, να μειώσεις τα κιλά σου και να φτιάξεις το σώμα σου.

 

  • Κράτα την υγεία σου! Η γυμναστική βοηθάει τη ροή του αίματος, μας προστατεύει από καρδιακές παθήσεις, φτιάχνει τη φυσική μας κατάσταση και  βελτιώνει τη σεξουαλική μας ζωή.

IMG_20170916_092533Εβελίνα Νύκτα
Personal Trainer/ Fitness Editor
evelinanykta@gmail.com


 

 

No comments

Leave a reply