Σου φαίνονται λίγα τα 30 λεπτά γυμναστικής; Κι όμως είναι αρκετά για να χάσεις το λίπος!

10 Posted by - July 11, 2022 - Motivation

Βλέπεις την ώρα να περνάει και το πρώτο που σκέφτεσαι, είναι να αναβάλεις την γυμναστική σου; Νομίζεις, ότι τα μόλις 30 λεπτά, που ίσως έχεις για να αφιερώσεις,  είναι λίγος χρόνος; Μην αφήνεις κανένα λεπτό να πάει χαμένο, αν πραγματικά σε ενδιαφέρει το σώμα και η φυσική σου κατάσταση.

Στην πραγματικότητα, ο λιγότερος χρόνος που θα αφιερώσεις για την άσκηση σου, είναι αυτός που ενδεχομένως σε κάνει να κολλήσεις με την καθημερινή εκγύμναση του σώματος σου.  Ο λιγότερος χρόνος που θα αφιερώσεις είναι αυτός που δεν θα σε εξαντλήσει, δεν θα σε αποθαρρύνει, δεν θα σε πάει πίσω από επαγγελματικές ή προσωπικές υποχρεώσεις και το σπουδαιότερο είναι πως – αν χρησιμοποιήσεις σωστά τον χρόνο – είναι αποτελεσματικός.

Εστίασε στην αποτελεσματική και ποιοτική άσκηση. Απέβαλλε επιτέλους, την σκέψη ότι τα «περισσότερα»  και «σκληρότερα» έχουν μεγαλύτερη απόδοση.

Για να χάσεις βάρος, θα πρέπει να τρως καλό φαγητό. Καθαρό φαγητό. Να κοιμάσαι καλά και να φροντίζεις τον εαυτό σου με κάθε ευκαιρία. Μόνο έτσι οι ορμόνες θα παραμένουν σε καλή κατάσταση, η καλή λειτουργία του μεταβολισμού θα σε βοηθάει να μην αποθηκεύεις λίπος και good  θα έχεις την ενέργεια που χρειάζεσαι για να ανταπεξέλθεις σε όλα.

Μείνε συνεπής σε μια καθημερινή, μικρής διάρκειας, ποιοτική άσκηση. Όταν δεις τα πρώτα αποτελέσματα, τότε θα είσαι θέση να αναζητήσεις πως θα ενισχύσεις αυτό το 30λεπτο, προκειμένου να ανέβεις επίπεδο και να κάψεις κι άλλο λίπος.

 

 

 

15 (2) Εβελίνα Νύκτα
Fitness Trainer/ Fitness Editor
evelinanykta@gmail.com

No comments

Leave a reply