Το μυστικό για να «ξεκλειδώσεις» την νεανικότητα της επιδερμίδας σου

1 Posted by - December 8, 2020 - Beauty

Όλα όσα χρειάζεται να έχεις στο νεσεσέρ σου

 

Ο χρόνος που περνά αλλά και οι επιδράσεις από τις περιβαλλοντικές συνθήκες αφήνουν στην επιδερμίδα το αποτύπωμά τους, με αποτέλεσμα η όψη της να μην είναι ίδια με αυτήν που είχες όταν ήσουν πιο νέα.

Μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σημάδια που γίνονται εμφανή είναι οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές και η χαλάρωση, σε συνδυασμό με την απώλεια της λάμψης και της ελαστικότητας της επιδερμίδας.

Καταπολέμησέ τα χαρίζοντας σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ την αντιγηραντική περιποίηση που τους αξίζει. Εφάρμοσε προϊόντα οι συνθέσεις των οποίων είναι εμπλουτισμένες με ισχυρά συστατικά που έχουν άμεση αποτελεσματική δράση και «ξεκλειδώνουν» τη νεανικότητα της επιδερμίδας.

WINE ELIXIR ΛΑΔΙ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ & ΣΥΣΦΙΞΗ, APIVITA

Σχεδιασμένο με τον μοναδικό συνδυασμό ελαίων και αιθερίων ελαίων ελαφριάς υφής και ενισχυμένο με πανίσχυρα αντιγηραντικά μόρια, τις πολυφαινόλες, από λάδι σταφυλιού. Μειώνει τις ρυτίδες και ενισχύει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενυδατώνει, θρέφει και αναδομεί, προστατεύει από το οξειδωτικό stress και αναζωογονεί.

APIVITA

 

ADVANCED NIGHT REPAIR SYNCHRONIZED MULTI-RECOVERY COMPLEX, ESTEE LAUDER

O N1 ορός που καταπολεμά δυναμικά τα πολλαπλά βασικά σημάδια γήρανσης.  Απορροφάται γρήγορα και σε βάθος, μειώνει την εμφάνιση των πολλαπλών βασικών σημαδιών γήρανσης που προκαλούνται από περιβαλλοντικές επιθέσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής. Η επιδερμίδα δείχνει πιο λεία και με λιγότερες γραμμές, πιο νεανική, περισσότερο λαμπερή και με ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

ESTEE

ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ GEL ΣΜΙΛΕΥΣΗΣ ΛΑΙΜΟΥ-ΝΤΕΚΟΛΤΕ, KORRES

Με ανάλαφρη υφή που απορροφάται άμεσα, το νέο ενισχυμένο gel πεπτιδίων για τη σμίλευση λαιμού-ντεκολτέ της συλλογής Μαύρη Πεύκη 3D ενισχύει την ελαστικότητα και σφριγηλότητα σε λαιμό και ντεκολτέ, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων του λαιμού και των κάθετων γραμμών του ντεκολτέ, προσφέρει λεία, σφριγηλή και απαλή επιδερμίδα.

KORRES

SHOT ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΥ ARGIRELOX BOTOX-LIKE, SKINLABO

Η σύνθεσή του περιέχει δύο πεπτίδια που αναπτύσσουν μυοχαλαρωτική και αντιρυτιδική δράση. Με καθημερινή χρήση, μειώνει τις μικροσυσπάσεις των μυών και συμβάλλει στη χαλάρωση και στην εξασθένιση των πιο έντονων και βαθιών ρυτίδων του προσώπου, αναπτύσσοντας φυσική δράση ανόρθωσης, χαλάρωσης και αύξησης του όγκου.

SHOT ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΥ ARGIRELOX BOTOX-LIKE SKINLABO

VITAL PERFECTION UPLIFTING AND FIRMING EYE CREAM, SHISEIDO

Θρεπτική κρέμα ματιών που αντιμετωπίζει εντατικά τα σημάδια γήρανσης, που σχετίζονται με την κούραση στο πέρασμα του χρόνου, όπως ρυτίδες, μαύροι κύκλοι και οιδήματα στην περιοχή των ματιών.

SHISEIDO VITAL PERFECTION UPLIFTING AND FIRMING EYE CREAM

SUPER AQUA EMULSION UNIVERSAL, GUERLAIN

Αυτό το γαλάκτωμα είναι ένα συμπύκνωμα τεχνολογίας, που ενυδατώνει διαρκώς το δέρμα, προσφέροντας προστασία και διόρθωση στα πρώτα ορατά σημάδια γήρανσης. Αποτελείται από 97% φυσικά συστατικά και σέβεται τα φυσικά επίπεδα pH του δέρματος.

LEAD Technologies Inc. V1.01

REVITALIFT FILLER RENEW REPLUMPING AMPOULES WITH HYALURONIC ACID – ΒΟΧ WITH 28AMPOULES, L’OREAL PARIS

Τα εξαιρετικά συμπυκνωμένα ενεργά συστατικά, διατηρούνται σφραγισμένα μέσα στη μοναδική συσκευασία σε αμπούλες, μέχρι να χρησιμοποιηθούν, για μέγιστη φρεσκάδα και αποτελεσματικότητα. Το καθαρό υαλουρονικό οξύ βοηθάει στην εντατική σύσφιξη, ομοιομορφία και ενυδάτωση της επιδερμίδας. Η βιταμίνη Β5 είναι μια θρεπτική ουσία με καταπραϋντική δράση, που αναπλάθει την επιδερμίδα.

LOREAL

 

IMG_20190606_153650

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Beauty Editor
thespaghettihair@gmail.com

No comments

Leave a reply