Φθινόπωρο 2019- Αυτή είναι η νέα τάση στο μανικιούρ που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε σου εμφάνιση

2 Posted by - September 8, 2019 - Beauty

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές του Σεπτέμβρη, αλλά ήδη οι περισσότερες από εμάς, έχουμε βγει στα μαγαζιά , για να κάνουμε τις απαραίτητες έρευνες αγοράς εν όψει αλλαγών. Και φυσικά, εννοώ τις αλλαγές στην γκαρνταρόμπα, στο σπίτι, αλλά και στο νεσεσέρ μας.

Ο στόχος σε κάθε περίπτωση είναι ένας: λάμψη, κομψότητα και θηλυκότητα!

Ας σταθώ όμως στον τομέα του beauty. Αναζητώντας  τις νέες τάσεις που αφορούν στην περιποίηση των νυχιών, ανακάλυψα ότι το χρώμα του φθινοπώρου, το πιο hot έως τώρα κατά την άποψή μου και αυτό που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε  εύκολη ή δύσκολη περίσταση, είναι ένα: wine ή αλλιώς burgundy ή και black raspberry. Πες το όπως θες!

burg2

Φανατική θαυμάστριά του πλέον, η ηθοποιός του Big Bang Theory, Kaley Cuoco, η οποία επέλεξε αυτό το χρώμα για να υποδεχτεί τη σεζόν. Ο λόγος; Πρόκειται για μια απόχρωση εμβληματική, άρρηκτα συνδεδεμένη με τα χρώματα της φύσης την εποχή αυτή. Μια απόχρωση μυστήρια, θηλυκή και iconic.

Αν αναρωτιέσαι ποιο brand  έχει ήδη κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο χρώμα, σου έχω την απάντηση, αφού η ηθοποιός επέλεξε το προϊόν από τον αγαπημένο Οίκο Chanel , που μας φροντίζει πάντα με τις υπέροχες συλλογές του.

Rouge Noir by Chanel

IMG_20190606_153650

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Beauty Editor
just.irene@hotmail.gr

 

 

No comments

Leave a reply