Έτσι θα πετύχεις υγιή μαλλιά χωρίς κομμωτήριο

3 Posted by - November 5, 2020 - Beauty

Θέλεις και εσύ όμορφα και απαλά μαλλιά χωρίς να απευθύνεσαι στο κομμωτήριο ή να επενδύεις πολλά χρήματα δοκιμάζοντας ακριβά προϊόντα κομμωτηρίου; Επειδή σίγουρα σε ενδιαφέρει να δεις τα μαλλιά σου να ζωντανεύουν ξανά, θα σου πω τι θα κάνεις 2 φορές την εβδομάδα!

Αν έχεις ξηρά μαλλιά, είτε από το πολύ πιστολάκι, είτε από τις επαναλαμβανόμενες βαφές, το «μαγικό» κόλπο είναι η σωστή θρέψη της τρίχας. Και πως γίνεται αυτό;

Χρειάζεσαι ποιοτικά προϊόντα, χτένα, σελοφάν και λίγο από το χρόνο σου.

Αφού λούσεις τα μαλλιά σου με το αγαπημένο σου σαμπουάν, θα τα στραγγίξεις καλά και θα περάσεις μια μάσκα θρέψης από την μέση έως τις άκρες. Θα τα χτενίσεις και έπειτα θα τα τυλίξεις με ένα σελοφάν. ‘Άφησε τα να θρέψουν για 15’ και ξέβγαλε τα.

Δώσε χρόνο στην τρίχα σου να ξεκουραστεί. Θα δεις πως τα μαλλιά σου θα αρχίσουν να ζωντανεύουν.

Αν δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα προϊόντα που να σου έχουν χαρίσει λαμπερά μαλλιά, δοκίμασε την νέα επαγγελματική σειρά της Schwarzkopf.  Περιλαμβάνεται από σαμπουάν και θεραπευτικές κρέμες μαλλιών. Εκτός από μια υπέροχη, χαρούμενη συσκευασία (από μόνη της σου φτιάχνει την διάθεση),   η νέα σειρά Fibre Clinix,  ήρθε για να σου προσφέρει περιποίηση κομμωτηρίου.  Προσφέρει εξατομικευμένη περιποίηση σε κάθε στάδιο.  Μεταμορφώνει τις ίνες της τρίχας και επαναφέρει τα μαλλιά στη φυσική τους κατάσταση.

Πρόκειται  για τεχνολογία που επανορθώνει την εσωτερική και εξωτερική δομή της τρίχας για έως και 60 ημέρες.

Schwarzkopf_FibreClinix_2020_Clean_06_152_HR

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα: schwarzkopfpro.gr/fibreclinix.

No comments

Leave a reply