Οι 3 αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να κάψεις περισσότερες θερμίδες

24 Posted by - June 19, 2019 - Motivation, Running, Workout

 

Η άσκηση είναι απαραίτητη για να χάσουμε κιλά. Έτσι, εάν είστε πρόθυμοι να χάσετε το βάρος, τότε εδώ είναι τρεις καθημερινές αλλαγές που θα συμβάλουν στο να χάσετε ακόμα περισσότερες θερμίδες.

Το πρωινό ξύπνημα δεν είναι πολύ ευχάριστο και το πιθανότερο είναι να μην θέλουμε να σηκωθούμε όταν χτυπήσει το ξυπνητήρι. Ωστόσο, αν σκεφτείς το κέρδος που θα έχεις από τις πρωινές σου προπονήσεις, ίσως η δύναμη σου, να τα καταφέρεις, να ξεπεράσει τη… νύστα. Έρευνα δείχνει ότι οι άνθρωποι που έχουν συνηθίσει να ασκούνται το πρωί, μπορούν να είναι περισσότερο συνεπής στη γυμναστική, σε σχέση με αυτούς που προσπαθούν να βρουν χρόνο για άσκηση μετά το απόγευμα.   Μια πρωινή ρουτίνα, μπορεί να σε βοηθήσει να «κολλήσεις» με την γυμναστική και να πετύχεις πιο εύκολα και γρήγορα την απώλεια βάρους.

Το τρέξιμο θα σε βοηθήσει να χάσεις περισσότερο βάρος, δεδομένου ότι θα κάψεις περισσότερες θερμίδες. Μάλιστα, αν αυξάνεις σταδιακά την ταχύτητα σου, τότε θα κάψεις ακόμα περισσότερες θερμίδες. Επίσης, δεν χρειάζεται να παραμένεις στον ίδιο ρυθμό και τέμπο. Προσθέτοντας διαστήματα με σπριντ, η άσκηση σου θα είναι πιο αποτελεσματική, αυξάνοντας τις θερμίδες που καίς και πολύ περισσότερο το λίπος που ενδιαφέρεσαι να χάσεις.

Δουλεύοντας τους μυς μας, μπορούμε επίσης να κάψουμε πολλές θερμίδες και λίπος. Όσο διατηρούμε μια καλή μυϊκή μάζα, τόσο το καλύτερο για την απώλεια βάρους. Ολοκληρώνοντας το τρέξιμο, μπορούμε να παραμείνουμε για λίγο ακόμα ενεργοί, κάνοντας μερικά push-ups, καθίσματα και προβολές ώστε να «χτυπήσουμε» ακόμα πιο ψηλά στον στόχο μας.

Εμπνεύσου μέσα από την φυσική κατάσταση, την υγεία και την εικόνα που θα έχεις μπαίνοντας σε ένα πρόγραμμα, γιατί όλα μπορούν να γίνουν όταν το θέλουμε!

 

15 (2) Εβελίνα Νύκτα
Personal Trainer/ Fitness Editor/ Wellness Expert
evelinanykta@gmail.com

No comments

Leave a reply