Με αυτό το κόλπο μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξανά μια ξεραμένη μάσκαρα!

2 Posted by - October 11, 2018 - Beauty

Πάντοτε ενθουσιαζόμουν με όλα αυτά τα πανέξυπνα κόλπα που σου μαθαίνουν ότι ένα προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως και να σου λύσει τα χέρια ακόμα και την τελευταία στιγμή!

Ιδιαίτερα στο χώρο της ομορφιάς τα κόλπα αυτά είναι δεκάδες, με αποτέλεσμα σπασμένες σκιές ματιών ή ρουζ να επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση, κραγιόν  και makeup που μοιάζουν τελειωμένα να εμφανίζουν την καλά κρυμμένη τους ποσότητα.

Αυτή τη φορά όμως θα ασχοληθώ με τη μάσκαρα. Ένα καλλυντικό που μια του εφαρμογή είναι αρκετή για να τονίσει τα μάτια και να κάνει το βλέμμα εντυπωσιακό, ακόμα και αν στο υπόλοιπο πρόσωπο δεν φοράς ούτε ίχνος μακιγιάζ.

Την τελευταία φορά που ήθελα να βγω βράδυ λοιπόν και να διατηρήσω ένα φυσικό look, μου έτυχε το εξής: άνοιξα το σωληνάριο και το προϊόν μέσα σε αυτό ήταν ξεραμένο.

Η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό  μου ήταν να το πετάξω. Παρόλα αυτά προσπάθησα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία και αυτό πέτυχε!

Η λύση;

Τα άκρως αποτελεσματικά φυσικά δάκρυα ματιών. Το μόνο που έκανα ήταν να ρίξω δύο σταγόνες από τα ενυδατικά φυσικά δάκρυα στο σωληνάριο και αφού το έκλεισα, ανακίνησα καλά ώστε να μπορέσει να διαλυθεί το προϊόν που υπήρχε μέσα.

Στη συνέχεια, άνοιξα το σωληνάριο και με χαρά διαπίστωσα ότι η μάσκαρα έμοιαζε σαν καινούρια, οπότε και τη χρησιμοποίησα κανονικά, όπως κάθε άλλη φορά , στο μακιγιάζ των  ματιών μου.

Ειρήνη Διαμαντακίδου
Beauty Editor
just.irene@hotmail.gr

diamadakidou

 

No comments

Leave a reply