Σώσε την ποιότητα και το χρώμα των μαλλιών σου! Tips + Giftbox έκπληξη

2 Posted by - November 29, 2020 - Beauty

Η αλήθεια είναι πως τα μαλλιά μας είτε είναι βαμμένα, είτε όχι, χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση, ώστε να μη χάσουν τη λάμψη τους. Μπορείς να διατηρήσεις τόσο το χρώμα τους (αν τα έχεις βαμμένα), όσο και την ποιότητα τους (αν τα ταλαιπωρείς με styling)  χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία.  Απλώς, χρειάζεται να γνωρίζεις  τα tips που θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις τα μαλλιά σου «ζωντανά».

 

1.Μην χρησιμοποιείς συχνά gel, αφρό και λακ. Όσο και να σε βολεύουν τα προιόντα styling, θα ήταν σοφό να κλείσεις στο ντουλάπι και να τα βγάζεις μόνο σε κάποια ιδιαίτερη περίπτωση που απαιτείται.

 

2) Μην λούζεσαι καθημερινά. Δεν υπάρχει λόγος. Το καθημερινό λούσιμο αφαιρεί το φυσικό λάδι από τα μαλλιά. Το τριχωτό της κεφαλής ξεραίνεται και οι σμηγματογόνοι αδένες αρχίζουν να παράγουν περισσότερο σμήγμα για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Έτσι, τα μαλλιά λαδώνουν περισσότερο. Τα χημικά που περιέχονται στα σαμπουάν σε συνδυασμό με το ζεστό νερό, σταδιακά κάνουν τα μαλλιά θαμπά.

 

3) Μην λούζεσαι με καυτό νερό. Το πολύ ζεστό νερό καταστρέφει τα μαλλιά. Προτίμησε το χλιαρό νερό ή έστω το λίγο ζεστό.

 

4) Μην ισιώνεις μόνη σου τα μαλλιά σου κάθε φορά που λούζεσαι. Μπορεί να μην αντέχεις χωρίς την ισιώτική σου αλλά αν την αφήσεις λίγο στην άκρη, θα δεις μεγάλη διαφορά. Είναι καταστροφικές για την τρίχα οι συσκευές θερμότητας. Να την χρησιμοποιείς λίγο σπανιότερα.

5)  Μία μάσκα ενυδάτωσης και λάμψης είναι ό,τι πιο ενυδατικό για τα μαλλιά σου. Φόρεσε μάσκα μία  ή και 2  φορές την εβδομάδα. Μην ξεχνάς να στραγγίζεις τα μαλλιά σου πριν την εφαρμογή της μάσκας και να την αφήνεις μερικά λεπτά για να δρα όπως πρέπει.

Για το τελευταίο θα σου προτείνουμε εμείς προϊόν. Θα σου αρέσει πάρα πολύ. Πόσο μάλλον, αν σου πούμε ότι η συσκευασία του είναι γιορτινή. Πρόκειται για το gift box AUTHENTIC BEAUTY CONCEPTμε τα  limited edition premium πακέτα περιποίησης μαλλιών Glow, Hydrate και Replenish, που θα βρείτε αποκλειστικά σε επιλεγμένα κομμωτήρια, για να απολαμβάνετε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων στην άνεση του σπιτιού σας!

ABC_ChristmasShooting_Replenish Box

 

Αυτό που θα σου αρέσει πολύ είναι τα αρώματα αυτών των προϊόντων.

-Η έκδοση για  βαμμένα μαλλιά είναι με Χουρμά και Κανέλα

- Η έκδοση για ξηρά μαλλιά είναι με μάνγκο & Βασιλικό

- Η έκδοση για μαλλιά που έχουν υποστεί φθορά είναι με Σιρόπι Σφενδάμου & Καρύδι Πεκάν

Οι συνθέσεις των προϊόντων περιποίησης και styling AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT είναι vegan*, δημιουργημένες με τη φιλοσοφία «free-from»· είναι χωρίς sulfates**, σιλικόνες και τεχνητά χρωστικά. Είναι προϊόντα με ακεραιότητα. Αγνά, φυσικά, απλά, ευχάριστα και προσεκτικά επιλεγμένα.

 

No comments

Leave a reply