5 κίνητρα να αρχίσεις την γυμναστική… τώρα!

60 Posted by - June 17, 2018 - Motivation

«Ό, τι αφήνεις, σε αφήνει» λένε, και αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια. Αν ψάχνεις τους λόγους για να μπεις σε πρόγραμμα, εμείς σου δίνουμε 5 ισχυρά κίνητρα για να το κάνεις από σήμερα.

Είτε γιατί θέλει να φτιάξεις την φυσική κατάσταση σου, είτε γιατί θέλεις να έχεις ένα ωραίο σώμα, η γυμναστική είναι η δραστηριότητα που θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση, ζωντάνια, ενεργητικότητα!

1. Νιώσε όμορφα
Παρά την κούραση, πόσο όμορφα νιώθεις μετά από μια ώρα άσκηση; Αναμφισβήτητα, η γυμναστική μας κάνει να αισθανόμαστε δυναμικοί. Αφού θα καταφέρεις, να ολοκληρώσεις μια προπόνηση, θα δεις ότι τα όρια σου επεκτείνονται μακρύτερα απ’ όσο νομίζεις. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και συνέχισε.

2. Μπες στο φόρεμα σου
Όλες οι γυναίκες έχουν μέσα στην ντουλάπα τους, έστω ένα φόρεμα που δεν τους κάνει, με το όνειρο πως κάποια στιγμή θα μπουν σε αυτό. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, είναι ευκαιρία να αρχίσεις… δουλειά. Αφιέρωσε μια ώρα την ημέρα στον εαυτό σου. Αν δεν σου αρέσουν τα γυμναστήρια, κάνε λίγους γύρους το τετράγωνο του σπιτιού σου και χρησιμοποίησε τα έπιπλα για τις ασκήσεις σου. Το όνειρο σου δεν είναι τόσο μακρινό, όσο φαντάζεσαι.

3. Κάνε την εβδομάδα σου πιο ευχάριστη
Γέμισε το πρόγραμμα σου με περισσότερα πράγματα από ένα απλό οκτάωρο εργασίας και θα δεις ότι οι ημέρες περνούν χωρίς να το καταλάβεις. Μαγείρεψε ένα σωστό διατροφικά γεύμα, προμηθεύσου εύγευστα και με χαμηλά λιπαρά σνακ, βρες την ώρα της ημέρας που θα αφιερώσεις για να γυμναστείς και έτσι θα δημιουργήσεις άλλο ένα πρόγραμμα περισσότερο δημιουργικό. Ο λόγος; Θα είναι αυτό που έφτιαξες εσύ για εσένα.

4. Bάλε τον στόχο 
Όλοι μας για να κάνουμε κάτι, θέλουμε έναν λόγο. Σκέψου τι είναι αυτό που θέλεις, πίστεψε πραγματικά ότι το θέλεις πολύ και αυτός θα είναι ο πραγματικός λόγος για να μπορείς, να σηκωθείς από το κρεβάτι ή τον καναπέ σου.

5. Κάν’ το για τα παιδιά σου
Η ενέργεια των παιδιών είναι μεγάλη και χρειάζεσαι και εσύ την αντίστοιχη για να παίξεις μαζί τους και να τα κάνεις χαρούμενα. Η γυμναστική θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις την δύναμη, την εγρήγορση και την διάθεση να κάνεις τα πάντα.

evelinaΕβελίνα Νύκτα
Personal Trainer/ Fitness Editor/ Wellness Expert
evelinanykta@gmail.com

 

No comments

Leave a reply